SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
Re: SWAP Lucky Star
Patrząc w sklepach ośki od 250/300/400/450 są pod tym samym numerem katalogowym.
Teraz pytanie czy one naprawdę się czymś różnią np. od 250 i 450 czy to tylko chwyt coby cenę podnieść.
Teraz pytanie czy one naprawdę się czymś różnią np. od 250 i 450 czy to tylko chwyt coby cenę podnieść.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Teraz juz nie ma ośki od 250 ,300 jest jedna ośka od 450 dedykowana do wszystkich modeli jest wykonana z dużo lepszej stali nawet jest sporo cieńsza niz ta stara i zarazem lżejsza kupując nową ośkę w atv expert masz pewność że to ta nowa mocniejsza ośka bo oni innych nie mają
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Marcin czyj to jest ten lucek na olx ... czarny... z belchatowa??? Bo nastepny kumpel sie ostro napalil i jest mocno zainteresowany... negocjuje juz z zona..
-
Ja tego quada przerabiałem dla chłopaczka z wioski obok Mnie z pod cze -wy ale on go sprzedał bo sie przesiadł na moto on go właśnie sprzedał do Bełchatowa quad jest godny uwagi ale jest jeden mankament nie jest zarejestrowany bo pierwszy właściciel go nie zarejestrował ale podobno ma homo Tyle że teraz jest on przerobiony na 500cc i nie wiem jak to wygląda na pierwszym przeglądzie a to jest ten quad tylko teraz ma czarne plastiki;)Tomek_LS500cb pisze:Marcin czyj to jest ten lucek na olx ... czarny... z belchatowa??? Bo nastepny kumpel sie ostro napalil i jest mocno zainteresowany... negocjuje juz z zona..
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=l9oZB68Tm1U[/youtube]
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Aha... dzieki... powiem kumplowi zeby dzwonil i sie pytal....
Wszystko idzie zalatwic... ja swojego przerejestrowalem po 4 latach od zakupu.. a przeglad mial tylko jeden w swoim zywocie.... mianowicie przy rejestracji... nastepny byl moj... hehe...
A co to bylo w org.? 250 300 400 450??
Wszystko idzie zalatwic... ja swojego przerejestrowalem po 4 latach od zakupu.. a przeglad mial tylko jeden w swoim zywocie.... mianowicie przy rejestracji... nastepny byl moj... hehe...
-
250Tomek_LS500cb pisze:Aha... dzieki... powiem kumplowi zeby dzwonil i sie pytal....
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
Nowa ośka na swoim miejscu porównując do starej o wiele cieńsza /mam nadzieje że stal lepsza /
-
jest o wiele bardziej sprężysta mój ziomek mówi że jak jedzie za mną i lecę na ośce to podobno jest wygięta w lekki łuk ale co sie dziwić wtedy cała masa quada plus moje 100kg naciska na oś to razem ok 330 kg dodatkowo nie pomagają dystanse .
mxsebek czym oklejałeś ośkę?