SWAP Lucky Star
- młody85
- Quad:: Access SP 300 na koksie
- Imię: Rafał
Re: SWAP Lucky Star
Przód już macie opatentowany, dawać teraz tył bo ja musze coś zrobić z tym
Ja myslałem żeby ten czarny plastik z migaczami co jets to wyciac i zostawic tylko mocowanie rejestracji i lampy. A lampę zastąpić najlepiej jedna która ma wbudowane migacze tylko nie wiem jaki bedzie efekt koncowy
Coś takiego bym chciał osiągnąć:
Ja myslałem żeby ten czarny plastik z migaczami co jets to wyciac i zostawic tylko mocowanie rejestracji i lampy. A lampę zastąpić najlepiej jedna która ma wbudowane migacze tylko nie wiem jaki bedzie efekt koncowy
Coś takiego bym chciał osiągnąć:
ATV Enduro Knurów -> https://www.youtube.com/channel/UCfLC9F5lwH-1rRt-PICaTYg
Facebook - ATV Enduro Knurów
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
tylko ja to mam wszystko cacy z tyłu mam ledową lampę ledowe kierunki wiec juz tył uległ modyfikacji i nie widzę potrzeby albo nie widzę narazie lepszego pomysłu na ten tył a tak jak jest teraz mi sie podoba wiec narazie tak zostanie
A tu z innej bajki tak wygląda mój filtr po jednym wyjeździe niedzielnym oczywiście ekipą w terenie na asfalcie sie tak nie robi;)
po wypraniu
i nasączeniu
wiem że jest tu na forum nie jedna osoba która wcale filtra nie nasącza więc was oświecę gdyby ta gąbka nie była nasączona tym preparatem to cały ten syf który jest obklejony na filtrze po prostu był by przeciągniety przez suchą gąbkę do silnika i zeżarł by wasze pierścienie po 5 takich wyjazdach to sie tyczy każdego silnika potem sie dziwią że zaczął olej brać i puszczać chmurę niebieskiego dymu dbajcie o swoje silniki jak o swojego wacka to będą nam długo służyły
A tu z innej bajki tak wygląda mój filtr po jednym wyjeździe niedzielnym oczywiście ekipą w terenie na asfalcie sie tak nie robi;)
po wypraniu
i nasączeniu
wiem że jest tu na forum nie jedna osoba która wcale filtra nie nasącza więc was oświecę gdyby ta gąbka nie była nasączona tym preparatem to cały ten syf który jest obklejony na filtrze po prostu był by przeciągniety przez suchą gąbkę do silnika i zeżarł by wasze pierścienie po 5 takich wyjazdach to sie tyczy każdego silnika potem sie dziwią że zaczął olej brać i puszczać chmurę niebieskiego dymu dbajcie o swoje silniki jak o swojego wacka to będą nam długo służyły
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
To może jeszcze mała wskazówka czym najlepiej myć gąbkowy filtr /coby się go nie pozbyć /
I mały ranking olejów do filtra
I mały ranking olejów do filtra
- kaman cb500
- Quad:: LS CB500
Co do tyłka lucka to ja u siebie wyrzuciłem całe plastiki pod kierunki czyli skruciłem tak że jest mocowanie tylko pod tablice, dospawałem małe podkładki po bokach "trzymaka" na ręce za kanapą, i wrzuciłem ledy przód i tył, lampa kiedyś też wpadnie ledowa. W kwestii mycia filtra to ja myję go benzyną ekstrakcyjną 2-3 razy, w zależności od zabrudzenia, odsączyć bena szybko odparuje, i tak jak Marcin mówi spray z IPONE taki niebieski aż do uzyskania na całej powierzchni równomiernej lepkośći.
- młody85
- Quad:: Access SP 300 na koksie
- Imię: Rafał
Kaman wrzuć fotki tyłka
ATV Enduro Knurów -> https://www.youtube.com/channel/UCfLC9F5lwH-1rRt-PICaTYg
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
Dzisiaj wrzuce foty przeciętych tylnych plastikow może komuś się przyda
-
tu jeszcze jedna fota tej lampy w dzień gdzie lepiej widać jak świeci ring
- kaman cb500
Twórczo wygłąda ta soczewa z ringiem
- kaman cb500
Tak wygląda d*** Lucynki, robiłem dziś dokładniejsze zdjecia ale mam problem z przesłaniem zdj z tel na lapka...
-
ten wydech to tak celowo w górę? W razie wojny masz uzbrojony bojowy pojazd , dysponujesz moździerzem