Marcin bumper montowałeś, albo już był? Kupiłem ostatnio zestaw POWERMADD Handbary i mam jeszcze chrapkę na taki bumper. Wiesz coś w sprawie zębatek na tył, czy są już dostępne?marcinSWAPcb500 pisze:Quad kolegi DANGER
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VPq1O6Rmvzg[/youtube]
SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
Marcin ja po prostu jestem nauczony na szlifierach ze mam pełen obraz przed twarzą /prędkość, obroty, wszystkie wskaźniki/
I teraz mi brakuje paru parametrów hahahahahhaahah, jeżdzę już troszkę gadziną wiec se człowiek przypomina jak jeździł na czuja na starszych sprzętach gdzie wskażnik prędkości to było jedyne co wogóle było
I teraz mi brakuje paru parametrów hahahahahhaahah, jeżdzę już troszkę gadziną wiec se człowiek przypomina jak jeździł na czuja na starszych sprzętach gdzie wskażnik prędkości to było jedyne co wogóle było
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Mx sebek awatara ci w profilu brakuje do pełni szczęścia a nie obrotomierza
Zibi 83 zębatki bedą dopiero za 3 tyg a bumper już miał bo to była 450 cc one miały go fabrycznie montowane
Zibi 83 zębatki bedą dopiero za 3 tyg a bumper już miał bo to była 450 cc one miały go fabrycznie montowane
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
Nie chciałem pytać ale nie mam pojęcia jak go wstawic /awatar/ no tutaj to orłem nie jestem.
Kuzwa pisze że fota nie może być większa niz iles tam ,,kilo'' a ja zmiejszając ją nie mogę takich parametrów osiągnąć
zaraz pewnie zwała będzie ale jakoś czasem łapie zawiechę na takich prostych rzeczach
Kuzwa pisze że fota nie może być większa niz iles tam ,,kilo'' a ja zmiejszając ją nie mogę takich parametrów osiągnąć
zaraz pewnie zwała będzie ale jakoś czasem łapie zawiechę na takich prostych rzeczach
-
to wrzuć foto które chcesz mieć na awatarze ja ci je zmniejsze do odpowiedniego formatu zapiszesz sobie je i wrzucisz na awatar
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
Jutro się szykuje mały wypad to może jakaś dobra fota wpadnie
A tu taki mały przerywnik w temacie
moja była cebra 600 F2 jak ją kupiłem
i po mojej małej ingerencji hahahahahahahah
A tu taki mały przerywnik w temacie
moja była cebra 600 F2 jak ją kupiłem
i po mojej małej ingerencji hahahahahahahah
-
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Mozna???? .... MOZNA!!!! Cale owiewki zmieniales?? Wyglada naprawde fajnie
Kilka lat temu mialem identyczna F2 w takim samym malowani wlasnie tez mialem pytac czy owiewki zmieniales bo mi byloby szkoda stracic takie piekne oryginalne malowanie
DANGER i jak tam, odebrałeś już maszynę?