SWAP Lucky Star
- kaman cb500
- Quad:: LS CB500
Re: SWAP Lucky Star
Ja mam Oxtar tcx pro 2.1, są na "lekkim" zawiasie, kupowałem je na crossa, teraz smigam w nich luckiem, na początku były sztywne ale teraz super wygodne z wkładką. Tyle że ja na promocji dałem za nie 850zł.
- kaman cb500
- kaman cb500
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
ale Felunie są a z kąd ty jesteś ?? i chyba bardziej po asfalcie latasz sądząc po szosówkach na tyle .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
Quad kolegi DANGER
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VPq1O6Rmvzg[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VPq1O6Rmvzg[/youtube]
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Powrot phenixa
Wszystko ladnie ... tylko ta naklejka na baku ...
Wszystko ladnie ... tylko ta naklejka na baku ...
-
no naklejka do zerwania bo szpeci Damian obiecał maszynę dopieścić i ubrać w dodatki bo ja nie miałem czasu na to.
- kaman cb500
Marcinie mieszkam w połowie trasy a4 Kraków- Katowice, Mam mnóstwo lasów jak i asfaltów, lecz moja żona wciągła się w ten temat i razem jeździmy wiecej po asfaltach niż bezdrożach. Te koła kupiłem dwa tygodnie temu, wcześniej były alu zwykłe w teren. Z tych jestem narazie zadowolony bo w zwykły teren wjadę ale na zimę będe chciał kupić oponki na tył teren najlepiej SUN F, i zębatke od 450 bo teraz jest typowy szos...
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
Pytanie za 100 punktów. Czy po swapie na cb 500 da rade coby działał obrotomierz w liczniku Lucyfera ?
Jakoś podłączyć się pod cewki ? Bo powiem szczerze troszkę mi brakuje obrotomierza.
Sprawę temperatury pieca chyba trzeba będzie rozwiązać poprzez montaż termometru KOSO, ale wieszać tych gadżetów tyle to mnie się nie uśmiecha.
Licznik + termometr + obrotomierz a jeszcze mi chodzi po głowie wskaźnik biegów
Jakoś podłączyć się pod cewki ? Bo powiem szczerze troszkę mi brakuje obrotomierza.
Sprawę temperatury pieca chyba trzeba będzie rozwiązać poprzez montaż termometru KOSO, ale wieszać tych gadżetów tyle to mnie się nie uśmiecha.
Licznik + termometr + obrotomierz a jeszcze mi chodzi po głowie wskaźnik biegów
-
jeszcze doświetlanie zakrętów sobie zamontuj hehe a tak poważnie to we wiązce jest kabel od obrotomierza tyle że jak go podłączysz pod licznik to bedzie pokazywał obroty x 2 bo bedzie z czytywał z dwóch cyl a licznik nie ma funkcji zmiany ustawień na 2 cyl poza tym licznik działa z dużym opóźnieniem wiec kiedy dasz pełny gaz to licznik zanim pokaze max obroty to silnik juz bedzie na wolnych do du py gra nie warta świeczki ewentualnie dac impuls bezpośrednio z jednej cewki na licznik wtedy obroty będą 1x1 ale opóźnienie licznika zirytuje kaźdego