Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
spotkałem sie dzisiaj z dobrym kolegą którego dawno nie widziałem i okazało sie że też śmiga quadem z innymi znajomymi tyle że przeprawą kawasaki brute force 750 teraz podesłał mi filmik co im sie kiedyś przytrafiło jak wyciągał CAN-am renegade kolegi z błotka trzeba przyznać jednak że bombardier najmocniejszy quad świata obadajcie lepiej filmik ja myślałem że pęknę ze śmiechu
jak mi opowiadał to tam wypruł tę chłodnice z instalacją i innymi bebechami z podwozia i plastikami masakra mnie za bumper przedni kumpel wyszarpywał przeprawą z rzeki i nic sie nie stało a tu taka maszyna bananowa i sie rozerwała jak gacie na tyłku .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.plPozdrawiam .
Zauwazylem dzisiaj ze mam luz na prawym gornym wahaczu od strony kola. Jak poruszam mocno to slychac stukanie dolny jest okej. I teraz pytanie czy kupowac odrazu i dolny bo zaraz pewnie tez poleci? Czy raczej nie ma reguly?
Jak tam Marcin wrociles juz do jazdy?? Czy jeszcze sie oszczedzasz?? Ja jeszcze 1,5 tygodnia i nadejdzie czas na pierwsza jazde....
Ty pamietasz jaki u mnie lancuch montowales?? I jakie polecacie??
oj nie pamiętam albo jakiś z moto to był albo nowy ale ybn to taki tani łańcuch w tej cenie SWAPA nie montuję złotego dida chyba że ktoś ma życzenie ale wtedy by doszło ok 250 zł do tej podstawy.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.plPozdrawiam .