SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Marcin, sprawa kręgosłupa jest poważna. Operacja jest ostatecznością. Spróbuj konsultacji ze specjalistami metody McKenzie'go. Kolegą wprowadził ją w Polsce z rewelacyjnym efektami.
http://www.mckenzie.pl/main/pacjenci/ometodzie.html
palcyma
http://www.mckenzie.pl/main/pacjenci/ometodzie.html
palcyma
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Ja wiem że operacja to ostateczność ale będę dobrej myśli mój ojciec też miał podobie jak ja 25 lat temu miał iśc na operacje do Piekar śląskich ale zaczął sie dobrze prowadzic i 25 lat minęło i obyło sie bez operacji ja słyszałem o tych ćwiczeniach (metodzie McKenzie'go) i wiem że to dobra rzecz tyle że na razie muszę sie pozbyć stanu zapalnego bo to on powoduje ten ból a później można przystąpic do rehabilitacji i wzmacniać mięśnie kręgosłupa
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Cesi24
- Quad:: LS500
- Imię: Darek
Marcin jeszcze dużo Lucków prze d tobą do przerobienia. Wszystko będzie ok, Wracaj szybko do zdrowia i pamiętaj jesteśmy z Tobą.
Widzę że poważnie Cię rozłożyło, z kręgosłupem nie ma żartów....
Wielu przyszłych włąścicieli LS 500 czeka na swoje maszyny, ale pamiętaj że zdrowie jest najważniejsze.....
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, żeby dalej miał kto udoskonalać Tajwańską myśl techniczną
Wielu przyszłych włąścicieli LS 500 czeka na swoje maszyny, ale pamiętaj że zdrowie jest najważniejsze.....
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, żeby dalej miał kto udoskonalać Tajwańską myśl techniczną
-
dzięki chłopaki ale nie ma sie co użalać nad sobą sorry za opóźnienie w robocie postaram sie to jakoś nadrobić jak dojdę do siebie mam urlop od 15 tego lipca jade Do Sopotu to troche sie zregeneruję mam nadzieje że po powrocie będzie już wszystko ok .
Możliwe, że będę w trójmieście quadem na wycieczce w tych terminach jak Ty będziesz
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Czy ktos z was mial stycznosc z takimi butami?? Firme znam... robia za.je.biste kombinezony na moto ale jak z butami crossowymi...
Moge je wyrwac w bardzo fajnej cenie razem ze spodniami SHIFT i koszulka FOXa.... ale czy oby te buty sa dobre...
Moge je wyrwac w bardzo fajnej cenie razem ze spodniami SHIFT i koszulka FOXa.... ale czy oby te buty sa dobre...
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Marcin jak zdrowko??? Stanales juz na nogi??
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
20 minut roboty /zmiana kół, podwyższenie zawieszenia/ i można jechać w teren
W następnym tygodniu buduje nowy wydech na podstawie podpowiedzi i zobaczymy czy będzie poprawa.
-
Lipa na maxa leżę cały czas jakimiś lampami mnie jeszcze teraz naświetlają załatwiłem sie na cacy nie wiadomo czy w ogóle jeszcze na urlop pojade bo w tym stanie to na pewno nigdzie sie nie wybieram w Niedziele miałem sobie polatać po terenie z chłopakami ehh szkoda gadać każdego ranka jak wstaje mam nadzieję że już będę mógł funkcjonować i ciągle ból nie do zniesienia pozostaje leżeć i czekać aż puści .Tomek_LS500cb pisze:Marcin jak zdrowko??? Stanales juz na nogi??