SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
poczekaj Ikar az sie u mnie ekipa zbierze,a mamy canama 1000, ltz'a 400, no i kilka raptorów 700, z czego jeden podobno seria porobił trx'a 700'tkę na big borze i jedna zwykła trx 700.
jak w końcu się zgramy w czasie z ludzmi to sprowokuję jakąś kreskę i zobaczymy:)
póki co tak jak latamy, to nie mam najmniejszych kompleksów smigajac z trx'em i raptorami:)
jak w końcu się zgramy w czasie z ludzmi to sprowokuję jakąś kreskę i zobaczymy:)
póki co tak jak latamy, to nie mam najmniejszych kompleksów smigajac z trx'em i raptorami:)
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Ikar przyjedź kiedyś polatać z nami po Jurze to dam ci sie karnąć będziesz najlepiej wiedział jak jeździ ja nie mam czasu by robić jakieś ustawki wyścigi itd.. spotykamy sie to latamy po terenie i tyle jak będę miał taką możliwość to nagram coś ... to czego jestem pewien i moge powiedzieć to że te nowe ltz 400 z którymi jeżdżę zostają w tyle od samego startu z king quadem 750 startowałem na ściernisku jest filmik i tez go bez problemu zostawiłem już od samego startu mimo że gorzej mi było sie zebrać z napedem na tylna os i miałem jeszcze inne zębatki teraz jest o wiele lepiej ale wiadomo przeprawówek to nie ma co porównywać bo każda dostanie cięgi jak mi sie kiedys uda z grać ze znajomym to zrobie lucyfer VS raptor 700 bo to lata w tej samej klasie torówki typu ltr i ktm 525 troche mi odchodzą nie jest to duża róznica ale jednak jest przy przyspieszeniu do 100km/h ktm 525 jest jakieś 4 m przede mną
silnik dysponuje podobna moc ale waga nie ta więc czego wymagać jak wsadzę 900 będe robił takie ustawki z każdym tylko nikt nie będzie chciał sie ze mną ścigać
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8vuJA8XKKcM[/youtube]
silnik dysponuje podobna moc ale waga nie ta więc czego wymagać jak wsadzę 900 będe robił takie ustawki z każdym tylko nikt nie będzie chciał sie ze mną ścigać
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8vuJA8XKKcM[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
I juz wiem wszystko mój dobry znajomy jeździł jednym z Twoich sprzętów z wczesnej produkcji przed zmiana zębatek i marudził ze nie ma jedynki widzę ze nie jest tak złe
A co do spotkania pewnie sie kiedyś w terenie spotkamy świat quadowy jest bardzo mały janriwniez zapraszam do centrum, póki co muszę jednak podziękować za zaproszenie bo na wakacje mamy zaplanowanego tracka nad morze i z powrotem wiec na tym sie skupiamy
A co do spotkania pewnie sie kiedyś w terenie spotkamy świat quadowy jest bardzo mały janriwniez zapraszam do centrum, póki co muszę jednak podziękować za zaproszenie bo na wakacje mamy zaplanowanego tracka nad morze i z powrotem wiec na tym sie skupiamy
Ozo Drapers Squad
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
Danger pisze:jest ktoś chętny na nerfbary od 450 ? te z plastikowymi tyłami.
mogę sprzedać załość za 400 stówki dokładnie takie jak w tym quqdzie
http://img33.staticclassifieds.com/imag ... -star-.jpg
mam jeszcze amorki gazowe od 450 jak by ktoś chciał komplet na przód i tył
jak coś pisać do mnie pw prześlę dokładne zdjęcia
zdjęcia amorków
dan
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Jak dozbieram monetę to se pykne takie amorki danger a masz może od supermoto. Tylko nie pisz na pw bo mam z nim jakieś problemy na moim telefonie
MORE POWER!
- Danger
- Kontakt:
w większości mam enduro ale jak go skręcisz i utwardzisz amora to jest tak jak byś jechał na sztywno więc nie chce wiedzieć jak się jeździ na tych supermotoSTAMP pisze:Jak dozbieram monetę to se pykne takie amorki danger a masz może od supermoto. Tylko nie pisz na pw bo mam z nim jakieś problemy na moim telefonie
cena tych jest mocno przystępna więc kto pierwszy ten lepszy
mam jeszcze nerfy w ładnym stanie więc pisać
dan
- Danger
- Kontakt:
1,5 za całośćSTAMP pisze:A jaka to cena ?
z mocowaniami na tylniego amorka itp
dan
Przyznać się, kto kupił tego Lucka z okolic Ostrowa Dzwoniłem chwilę po wystawieniu ogłoszenia i już sprzedany