Daj kurze grzende to jeszcze wyżej siendę Gate-way przyjedź 28 na zlot zobaczymy czy wykorzystasz potencjał z tego silnika w terenie w ciasnych zakrętach w lesie miedzy drzewami na chopach i podjazdach ?? jak latasz po ulicy to co chcesz mieć za emocje ja latałem ścigiem 600cc po 250km/h i jak sie przyzwyczaiłem to chciałem przesiąść sie na 1000cc ale sie rozje...m i mi przeszły ścigi
ten SWAP cb 500 jest alternatywą dla quadów typu ltz 400, trx 400 raptor 700a nawet jak ktoś nie lata po torze i zawodach a tylko amatorsko to i dla ltr 450,yfz 450,trx 450 itd.. i mocą im dorównuje więc nie strasz chłopaków brakiem mocy bo jej nie brakuje jest w sam raz a ty jeździsz po ulicy co to za emocje muszą być
co mają powiedzieć przeprawówki jak ich prędkość przelotowa to 90-100km/h przyjedź polecimy w teren po takich mega kur wi dołach i zakrętach szutrowych gdzie 100km/ z blata nie schodzi i stwierdzisz że chyba jednak jest dobrze z ta mocą na ulice to byle jakie 600cc i masz petarde ale w teren to juz będzie kiszka i nie mówie tu o jeżdzie po leśnych drużkach tylko ciężkim terenie