SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
mar212
Quad:: Access

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: mar212 » ndz 14 cze, 2015

Tomek_LS500cb pisze:Masz to jak w banku ;) ale to o chlodnicy i airboxie bylo juz tu pisana ... czy nie?? Bo na 99% wyczytalem sledzac temat od pierwszej strony...
Wiem i rozumiem o co chodzi i zadnych szczegolow nie mam zamiaru udastepniac bo wiem ile pracy w to wsadziles. ... ;)
Tak było to gdzieś już pisane na forum, nawet zdjęcia były 2 chłodnic....
Wystarczy uważnie przeczytać wszystkie posty.

Awatar użytkownika
STAMP
Quad:: ls 500 na dopingu :D
Imię: Paweł

Post autor: STAMP » ndz 14 cze, 2015

A co do samo sie psujących silników to wiem coś o tym. Miesiąc temu kupiłem synowi syma to taki tajwański Quadzik. Polatalismy trochę po czym młody odstawił go do garażu. Na drugi dzień gad nie odpala co sie okazało to urwało sie koło zębate od łańcuszka rozrządu i w wyniku tego pogięły sie wszystkie zawory. Dziwne bo chodził do ostatniej chwili. Musiało sie urwać podczas odpalania ale takiego spustoszenia nie zeobiło jak na fotkach
MORE POWER!

Awatar użytkownika
STAMP
Quad:: ls 500 na dopingu :D
Imię: Paweł

Post autor: STAMP » ndz 14 cze, 2015

Marcin jak bedziesz aktywował projekt monster to mnie zapisz gdzieś na początek kolejki :)
MORE POWER!

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » ndz 14 cze, 2015

Pawel juz serducho od cb cie nie zadowala?? Jak ty latasz tylko po drogach to pomysl o silniku np od cbr 600.... a tak poza tym wiesz juz cos o tym wdzianku? Jak nie masz czasu albo mozliwosci to odpuszcze ale jak nadal aktualne to wezme... bez cisnienia... ;)

Awatar użytkownika
gateway
Quad:: ls500

Post autor: gateway » ndz 14 cze, 2015

Lucka z CB500 mam od dwóch tygodni. Zrobiłem około 750 kilometrów i szczerze powiem, że kilka koni więcej by się przydało ;) Podejrzewam, że po roku będzie mega nudno hehe.
Już tak rąk nie urywa jak przez pierwsze dwa dni, więc możliwe, że też się skuszę za rok na kolejnego SWAP-a :D

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

Post autor: Tomek_LS500cb » ndz 14 cze, 2015

hehe nawet nie wiecie na co sie porywacie :) czy juz cos zaslychneliscie od Marcina na temat nowego projektu?? :)

Awatar użytkownika
Cesi24
Quad:: LS500
Imię: Darek

Post autor: Cesi24 » pn 15 cze, 2015

Jak brakuje już komuś mocy w Lucku to niech pomyśli o takim swapie zobaczcie filmik https://www.youtube.com/watch?v=7blX1A-c8uI

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Post autor: Ikar » pn 15 cze, 2015

Tylko po co komu quad jadący >200 ? :) Przecież jeden ruch kierą przy tej prędkości i kaplica ...
Ozo Drapers Squad

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

Post autor: Tomek_LS500cb » pn 15 cze, 2015

Tylko takie silniki nie sprawdzaja sie w terenie ;) jesli ktos lata tylko turystycznie po drogach utwardzonych to i czemu nie... mocy nigdy za wiele ;)

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pn 15 cze, 2015

Daj kurze grzende to jeszcze wyżej siendę Gate-way przyjedź 28 na zlot zobaczymy czy wykorzystasz potencjał z tego silnika w terenie w ciasnych zakrętach w lesie miedzy drzewami na chopach i podjazdach ?? jak latasz po ulicy to co chcesz mieć za emocje ja latałem ścigiem 600cc po 250km/h i jak sie przyzwyczaiłem to chciałem przesiąść sie na 1000cc ale sie rozje...m i mi przeszły ścigi ;) ten SWAP cb 500 jest alternatywą dla quadów typu ltz 400, trx 400 raptor 700a nawet jak ktoś nie lata po torze i zawodach a tylko amatorsko to i dla ltr 450,yfz 450,trx 450 itd.. i mocą im dorównuje więc nie strasz chłopaków brakiem mocy bo jej nie brakuje jest w sam raz a ty jeździsz po ulicy co to za emocje muszą być ;) co mają powiedzieć przeprawówki jak ich prędkość przelotowa to 90-100km/h przyjedź polecimy w teren po takich mega kur wi dołach i zakrętach szutrowych gdzie 100km/ z blata nie schodzi i stwierdzisz że chyba jednak jest dobrze z ta mocą na ulice to byle jakie 600cc i masz petarde ale w teren to juz będzie kiszka i nie mówie tu o jeżdzie po leśnych drużkach tylko ciężkim terenie ;)
Ostatnio zmieniony pn 15 cze, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”