SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Marcin dystansy doszly... juz zamontowane
Dzieki
Dzieki
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Tomek Jarek dzwonił do mnie dzisiaj w sprawie dystansów chciał list przewozowy ale widze że juz doszły mało tego już na quadzie i cacy a ja dzisiaj sie wkur... bo zamówiłem w poniedziałek rano wydechy do swapów dzisiaj środa i jeszcze nie ma wieć dzwonie a ciu lor mówi że jutro wyśle więc przyjdzie na piątek a bez niego nie skończe nastepnego lucyfera więc wróciwszy do domu odpaliłem szczympa i pojechałem odreagować
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sSSmZkjYNSY[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sSSmZkjYNSY[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
I do tego sluza te zabawki... masz wk.u.rwa... siadasz na quada i cisnienie schodzi...
Pawel wiesz ze dopiero zobaczylem go na tej focie ... hehe
Pawel wiesz ze dopiero zobaczylem go na tej focie ... hehe
Marcin to że dla ciebie jazda na dwóch kołach czy na czterech to żadna różnica to już chyba każdy wie kto czyta to forum, ale naprawdę jestem pełen podziwu Twojej odwagi i umiejętności przy jeździe na 2 kołach i mijaniu z tirem.... chyba że u was przejeżdżający tir nie powoduje podmuchu wiatru.....
- Tomek_LS500cb
To byl tir RABEN a one nie robia podmuchu .... PKS tez ...bo wolno jedzie ... wiekszy podmuch robi Marcin na osce
Tomek_LS500cb pisze:To byl tir RABEN a one nie robia podmuchu .... PKS tez ...bo wolno jedzie ... wiekszy podmuch robi Marcin na osce
Tak aż tirem bujnęło
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
ten koleś z tira jak sie przyjrzysz pokazuje przez szybę kciuk do góry heh swój człowiek a co do podmuchu robią i to konkretny aż na plecy ciągnie trzeba gazem zniwelować by na plecy nie pójść dzisiaj jeździłem chyba ze 40 min w tą i z powrotem z czego 95% na ośce ogólnie udało mi sie zapiąć na ośce 112km/h na 4 biegu mam to na filmiku jednym ale jest on długi i mieszany z postojami a na razie nie mam programu by to skrócić i wrzucić to co interesujące ale zamierzam przepiąć jeszcze na 5 bieg w powietrzu myśle że da rade jeszcze tak jechać 6 to juz chyba nie ma sensu
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Ma ktoś z was na zbyciu amorek na tył do LS-a?
Kupiłem od LTR-a ale bez przeróbek nie podejdzie i szukam innego. Może być nawet ori Accessa.
Ten z LTR-a do Lucka z silnikiem 250/300/400 powinien podejść bez problemu.
Poszukuję też bagażnika tylnego na dużą torbę. Może ktoś chce sprzedać?
Kupiłem od LTR-a ale bez przeróbek nie podejdzie i szukam innego. Może być nawet ori Accessa.
Ten z LTR-a do Lucka z silnikiem 250/300/400 powinien podejść bez problemu.
Poszukuję też bagażnika tylnego na dużą torbę. Może ktoś chce sprzedać?