SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
No napewno kilometry sprawdze... i ile zbiornikow pojdzie w wydech... hehe... podejrzewam ze pewnie cos kolo tego pojdzie;) ale kto by to liczyl;) grunt ze banan bedzie...
No u mnie jak pokazalem zonie pierwszy raz filmik to mowi.... no zaje.bi.sty.... szkoda ze twoj taki sztrucel wyglada... a jak jej wkoncu powiedzialem ze to moj to zbladla;)
No u mnie jak pokazalem zonie pierwszy raz filmik to mowi.... no zaje.bi.sty.... szkoda ze twoj taki sztrucel wyglada... a jak jej wkoncu powiedzialem ze to moj to zbladla;)
- Tomek_LS500cb
A napewno kilometrow przybedzie bo u mnie tez lucyfer bedzie glownym srodkiem transportu... do samochodu wsiadac nie chce;)
Ja wczoraj z dziewczyną zrobiłem 80 km rekreacyjnie, potem około 40 sam. Dzisiaj zrobiliśmy 110km plus ja około 20km. Jestem zajechany. d*** boli, plecy bolą, kciuk boli, szyja boli (powyżej 110km/h wiatr ciągnie za kask masakrycznie). Jutro myślę, że tylko 200 dam radę przejechać
Spalanie wychodzi mi około 6l/100 przy takich wycieczkach objazdowych.
Tak jak Marcin mówiłeś - quad do tańca i różańca
Super zabawka. A moc już nie jest taka porażająca. Powiedziałbym, że jest w sam raz, a nawet momentami mogłoby być z 10 KM więcej Nie no żart. Jest idealnie do rekreacyjnego jeżdżenia zaje***** sprzęt
Super zabawka. A moc już nie jest taka porażająca. Powiedziałbym, że jest w sam raz, a nawet momentami mogłoby być z 10 KM więcej Nie no żart. Jest idealnie do rekreacyjnego jeżdżenia zaje***** sprzęt
Tomek ty tam na lotnisku im powiedz ze quadem wiedziesz do luku bagażowego bo leci z tobą do Irlandii ja ci to mówie tak bedzie
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
jakieś fotki z wypadów zapodaj jak tak dużo jeździsz ja jutro zakładam nowe aluskigateway pisze:Ja wczoraj z dziewczyną zrobiłem 80 km rekreacyjnie, potem około 40 sam. Dzisiaj zrobiliśmy 110km plus ja około 20km. Jestem zajechany. d*** boli, plecy bolą, kciuk boli, szyja boli (powyżej 110km/h wiatr ciągnie za kask masakrycznie). Jutro myślę, że tylko 200 dam radę przejechać
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
Robert ja juz o tym myslalem tylko nie mam gdzie tu trzymac i bym musial go tu przerejestrowac ... a to juz koszta spore... ale ciagle mysle.... jak sie wkurze to na kolach do irlandii wroce;) auto tytaj sprzedam ... i bede na codzien luckem latal... tylko fotelik dziececy zamontuje i duza przyczepke kupie... zeby zona miala czym zakupy do domu przywiezc
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Marcinie, jakie tarcze sprzęgłowe zakładałeś do cb500? Zaczyna mi się czasem ślizgać i lekko się poci spod pokrywy sprzęgła to bym zrobił za jednym razem dwie rzeczy.