SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Michał spoko coś sie ogarnie
słuchaj są tam u ciebie w KK jakieś tory ?
Tomek pochwal sie bo co nieco juz wiem
słuchaj są tam u ciebie w KK jakieś tory ?
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
Co do torów to jest jeden ale raczej dla dzieci
Byłem tam raz i zrobiłem kółko i już drugiego mi się nie chciało kręcić.
Jest jeszcze jeden w wiosce pod KK na "prywatnym polu".
Są tam krótkie ale strome podjazdy (większość jeszcze bardziej stromych niż te najtrudniejsze na Biskupicach), zakręty profilowane, chopy, itp.
Niby wszystko tam jest jednak szybko się nudzi i po 15 min jazdy zazwyczaj zmykam w las
Byłem tam raz i zrobiłem kółko i już drugiego mi się nie chciało kręcić.
Jest jeszcze jeden w wiosce pod KK na "prywatnym polu".
Są tam krótkie ale strome podjazdy (większość jeszcze bardziej stromych niż te najtrudniejsze na Biskupicach), zakręty profilowane, chopy, itp.
Niby wszystko tam jest jednak szybko się nudzi i po 15 min jazdy zazwyczaj zmykam w las
SWAP wizualny pomału zakończony,jeszcze tylko nowe serce zostało do wstawienia w klinice Marcina ale na to jeszcze trochę muszę poczekać
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Hmmm... duzo nie ma...ropa0 pisze:
Swap... cala hamownia(czyli rozdzielenie +zacisk tyl cb).... dystanse... ledy w kierunkach z tylu... jeden nowy krzyzak tylnego kola.... nowe plastiki;) zolte+ czarny daszek pod licznik(licznik kosso juz sprzedany) .... mysle jeszcze o nerfbarach... ale zona mnie zabije... takze w tym roku chyba odpuszcze i to bedzie na tyle...
Co do reszty wyglądu ... mysle ze bede walczyl z tym sam... mam juz jakos wizje w glowie.... ale to juz jak ogarne to sie pochwale (jak wypali)
Nie no raczej żona cie niy zabije bo kto będzie pracować w rodzinie:-)
- Tomek_LS500cb
Hehe lepiej się nie narażać i tak jest tolerancyjna
A ty jakieś zmiany planujesz czy juz koniec modyfikowania Lucjana? Kufer na zlot tylko zdjales czy juz na dobre.? Ja chce z tylu bara z rolami zamontować. ... I przedni bumper wymienić. .. chyba ze sam coś na gientarce splodze i spawarka posmarkam;)
A ty jakieś zmiany planujesz czy juz koniec modyfikowania Lucjana? Kufer na zlot tylko zdjales czy juz na dobre.? Ja chce z tylu bara z rolami zamontować. ... I przedni bumper wymienić. .. chyba ze sam coś na gientarce splodze i spawarka posmarkam;)
Nie no plany to mam ino niema ich kiedy zrobić
Jantam wolę iść do garażu zrobić "pstyk" i pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa wrrrrun pa pa pa pa pa pa pa wrrrrun wrrrrun wrrrrun pa pa pa pa pa pa narazie to sie musza cieszyc i na cieszyć lucjanem a przyjdzie zima to go ogarna
I co długo czekales na klienta cena sie nie zmieniła poszedl za tyle co ci zasugerowalem?
Jantam wolę iść do garażu zrobić "pstyk" i pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa wrrrrun pa pa pa pa pa pa pa wrrrrun wrrrrun wrrrrun pa pa pa pa pa pa narazie to sie musza cieszyc i na cieszyć lucjanem a przyjdzie zima to go ogarna
I co długo czekales na klienta cena sie nie zmieniła poszedl za tyle co ci zasugerowalem?
Wczoraj o 23:30 dojechał do mnie quad.
Przejazd przez wioskę o 24-tej na pełnej ku...ie - bezcenne :D:D:D Ależ ten ryk silnika się niesie
Aż nie wierzę, że już jest tu Sąsiedzi już mnie nie lubią. A niedługo znienawidzą :D:D:D
Przejazd przez wioskę o 24-tej na pełnej ku...ie - bezcenne :D:D:D Ależ ten ryk silnika się niesie
Aż nie wierzę, że już jest tu Sąsiedzi już mnie nie lubią. A niedługo znienawidzą :D:D:D
- Tomek_LS500cb
Zobaczysz jeszcze cie pokochaja;)
Robert poszedl za tyle ile twoj;) po dwoch dniach...
Robert poszedl za tyle ile twoj;) po dwoch dniach...
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Ryk silnika jest najlepszy tez cały czas latam bez dbkillera bo z nim to nie to samo.
MORE POWER!