no nie gadaj na pustyni prawie podjechał i znalazł sie na górzemarcinSWAPcb500 pisze:
był jeden lucek 250cc niestety nie mógł nim podjechać pod żadną górkę ,ani na pustyni ani na Biskupicach .
a jesli chodzi o biskupice to wiadomo ze podjazdy nie zaliczył ale dosyc my do okoła pośmigali i nawet ta 250 sobie dawała rade
powiem tak, pojechaliśmy na pustynie i tam ta górka zrobiła na mnie wrażenie,a jak Marcin z uśmiechem na twarzy powiedział ze ta "góreczka" to pikuś to pomyślałem ze sobie robi jaja i mnie wkręca ,a gdy wróciliśmy na biski to chłopaki pojechali na tor a ja jeszcze dopijałem kawe i wtedy podjechał mój kolega z którym smigamy razem i stwierdził ze nie podjechał pod jedna górkę mówię następny robi se jaja ,ale jak zajechałem na miejsce i zobaczyłem te podjazdy to powiem tak fajnie sie ogląda te filmiki ale na miejscu to juz nie jest tak "lajtowo" jak to widac na filmikachmarcinSWAPcb500 pisze: ROPA opowiedz chłopakom jak sie jeździ u nas bo filmiki to tego nie oddaja nawet w 50% i na jakich obrotach ciągle chodzą maszyny
Łukasz sie troszki załamał jak zastał uziemiony jego quad, ale jest pozytywna strona tego bedzie duuuuużżżżżo fotmarcinSWAPcb500 pisze:lucyfery spisały sie dzielnie ale w przeprawie sie wał napędowy rozleciał
a tu winowajca rozwalony krzyżak i wał napędowy
panowie to gdzie wreszcie wrzucamy te filmiki i foty do którego tematu