SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
No to nastepny filmik z palenia laczka bedzie??? Hehe
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
ja wiem kogo namówimy na spalenie laczka myślę że (beben1982 ) chętnie to zrobi bo opony i tak mu się już kończą a chłopak napewno chciał by też wystąpić w głównej roli
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Spoko spoko jak tylko złoże maszyne to będzie palenie laczka Już nie długo.
-
haha no to mamy palenie laczka dogadane
Wie ktoś może co może brzęczeć przy seryjnym silniku w okolicach kierownicy?
Szukam i nie mogę znaleźć. Kierunkowskazy mi też brzęczały, ale dzisiaj powierciłem w nich otwory i nawaliłem silikonu i jest git, ale dalej coś jeszcze brzęczy i nie potrafię to zlokalizować, a przy wyższych obrotach jest to bardzo nerwujące.
Szukam i nie mogę znaleźć. Kierunkowskazy mi też brzęczały, ale dzisiaj powierciłem w nich otwory i nawaliłem silikonu i jest git, ale dalej coś jeszcze brzęczy i nie potrafię to zlokalizować, a przy wyższych obrotach jest to bardzo nerwujące.
- beben1982
- Kontakt:
Narazie po podliczeniu kosztów naprawy całkowity koszt to ok. 900zł.
- Tomek_LS500cb
Czyli juz sprawny jest??
Ja dzisiaj upalalem swojego gada... w miedzy czasie ltr dosiadany byl.. niestety serja w lucku naprawde mi juz nie starcza.... kolejne 600zl wsadzone w remont i niestety nie jestem zadowolony z rezultatow.... Marcin jedyna nadzieja w tobie... nastepny sezon jestem u ciebie
Ja dzisiaj upalalem swojego gada... w miedzy czasie ltr dosiadany byl.. niestety serja w lucku naprawde mi juz nie starcza.... kolejne 600zl wsadzone w remont i niestety nie jestem zadowolony z rezultatow.... Marcin jedyna nadzieja w tobie... nastepny sezon jestem u ciebie
- Tomek_LS500cb
Ale powiedz mi czy jak bym ci przyprowadzil w przuszla niedziele to mialbys dawce dla mnie?? Pytam wstepnie bo musze zone jeszcze przekonac czy starczy funduszy na reszte wakacji... w polsce jestem jeszcze 4 tygodnie i ku..wa naprawde bym chcial polatac na konkretnym sprzecie bez strachu ze wroce na lince...
Wczoraj zatankowalem bak do pelna i od tamtej pory quad sie dusi i nie ma mocy... naprawde mam dosyc ...
Przed zatankowanien bylo spoko... po do duuupy...mam nadzieje ze to wina paliwa a nie kolejna ustrtka
Wczoraj zatankowalem bak do pelna i od tamtej pory quad sie dusi i nie ma mocy... naprawde mam dosyc ...
Przed zatankowanien bylo spoko... po do duuupy...mam nadzieje ze to wina paliwa a nie kolejna ustrtka
- beben1982
- Kontakt:
Nie sprawny nie jest jeszcze. Tylko podałem ile mnie części kosztują narazie. Oś będe miał dopiero w sobote jak dojdzie do sklepu. No i dzisiaj będe go pierwszy raz odpalał po wypadku.
-
jak byś sie uparł to mam jeden zestawik do włożenia niby do tego mojego na sprzedaż ale ja zawsze mogę tego mojego odołożyć na później będę jechał niebawem do Angli to na powrocie może coś tam zawine z Niemiec