Od czego ten wydeszek?marcinSWAPcb500 pisze:Założyłem sobie nowy wydeszek tym razem oryginał i brzmienie jest piękne a jak przyjdzie jechać na przegląd to db kiler i nie ma problemu z badaniem
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zMxrI-7qFsM[/youtube]
SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
- Tomek_LS500cb
Do jakiej dlugosci sie mieszcza max?
-
Powiem ci Tomek że jestem zadowolony z nich hulam po nich i nawet się nie krzywiąTomek_LS300 pisze:Rafal jak te nerfbary sie sprawuja? Bo widze za na olx takie same wystawione znowu... (400zl).... hmmmm sie zastanawiam... bo budzet juz nadszarpnalem... hmmm... trzeba nad tym pomyslecrafax300 pisze:No i tak jak obiecałem daje foty z montażu nerf baru myślałem że bendzie ciężko ale poszło jak po maśle jedno podgięcie i otwór i efkt ocencie sami
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
wie ktoś może jaka jest grubość kierownicy w lucku ?
tzn nie wiem jakie manetki kupić może ktoś coś polecić ?
dan
wczoraj po powrocie przejechalem sie dosłownie chwilkę, nawet nie przebrany i bez kasku, ale dzis, juz od 8,30 zaczynam upalanie z ekipa:)
wrazenia, co tu duzo mówić, meeega, to jest zupełnie inny sprzęt
22 mmDanger pisze:wie ktoś może jaka jest grubość kierownicy w lucku ?
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
- Tomek_LS500cb
No to gratulacje nowego sprzetu...adrianus pisze:wczoraj po powrocie przejechalem sie dosłownie chwilkę, nawet nie przebrany i bez kasku, ale dzis, juz od 8,30 zaczynam upalanie z ekipa:)
Marcin a probowales cos ogarnac z biegami? Zeby byly tak jak w moto? Braciak mi mowil ze juz wie jak to przerobic... cos wspominal o ciegnie od Horneta... zastanawiales sie wogole na tym?
-
Nie zastanawiałem sie nad cięgnami bo to strata czasu do biegów przyzwyczajasz sie w 3 dni i możesz być pewny że takie rozwiązanie nigdy cie nie zawiedzie a takie dzwigienki to zbedny balast .
Zlocik sie udał i pogoda dopisała czyli nie padało i fajnie bo sie nie kurzyło przynajmniej po tych deszczach . Co do filmików na pewno beda sie pojawiały bo sopro osób miało kamerki tylko trzeba poczekać ja padam na ryj ... jestem wypompowany z sił zaliczyłem dachowanie więc wypad udany
Zlocik sie udał i pogoda dopisała czyli nie padało i fajnie bo sie nie kurzyło przynajmniej po tych deszczach . Co do filmików na pewno beda sie pojawiały bo sopro osób miało kamerki tylko trzeba poczekać ja padam na ryj ... jestem wypompowany z sił zaliczyłem dachowanie więc wypad udany
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .