SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
teraz po prostu spokojnie będziesz mógł z nimi śmigać bez obaw że nie nadążysz wysłałem ci szczegóły na PW
jak widzisz maszyny stoją muszę je przejrzeć przed zlotem wiec czasowo mam przechlapane .
jak widzisz maszyny stoją muszę je przejrzeć przed zlotem wiec czasowo mam przechlapane .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
A jak ty chcesz jechac? Bo wydaje mi sie ze przez ostroleke bylo by ci na reke... po drodze... to samo co bys na wawe jechal bezposrednio... a koszta podrozy na pol ale to juz sie sami dogadujcie jak tam bedzie wam pasowalo
To ty Marcic serwis chopakom przed zlotem robisz?? Leniwce na latwizne ida ;);)
To ty Marcic serwis chopakom przed zlotem robisz?? Leniwce na latwizne ida ;);)
powiem Ci, że do tej pory śmigając seryjną 400'tką w lucku wcale nie odstawałem, oczywiście poza mega szybkimi szutrami, bo tam raptory lecialy 120-130 a lucek 112km/h no i mega strome podjazdy na żwirowni, 400'tką nie miałem odwagi.
najważniejsze, żeby sprzęt miał moc i był bezawaryjny, żeby sie człowiek nie wk***** zbyt często, ale to samo sedno tego swapa:)
priva odczytałem, wszystko git:)
co do foto, fajny park maszyn pod domem:P
najważniejsze, żeby sprzęt miał moc i był bezawaryjny, żeby sie człowiek nie wk***** zbyt często, ale to samo sedno tego swapa:)
priva odczytałem, wszystko git:)
co do foto, fajny park maszyn pod domem:P
Tomek, co do kosztów spoko, bo wyszłoby kilkadziesiąt pln taniej niż jakbym miał się tłuc samemu z wynajętą przyczepą przez płońsk, sochaczew i wyszogród, ale to wszystko zależy od mojego braciaka, czy pożyczy mi busa, abym mógł podlecieć busem z olsztyna do ostrołęki. jutro z rana dam Twojemu bratu znać, napisałem mu mesa
- Tomek_LS500cb
Aha to git. Jak ogarniesz busa to bez obawy... zostawisz na podwórku przed domem u mojego braciak a. .. myślę że nie dość ze taniej to i raźniej jechać .... Marcin dzięki za cynk i namiar na Adriana ... a I jeszcze jedno Paweł prześle ci paczkę dla mnie... ja juz się z nim rozlicze a braciak przy odbiorze lucka to tez odbierze
Masz już dawce dla mnie? Bo chciałbym zobaczyć cebulkę która tchnie nowe życie w osiolka
Masz już dawce dla mnie? Bo chciałbym zobaczyć cebulkę która tchnie nowe życie w osiolka
-
oj silnik już wymontowany bo cebulka była po szlifie tak więc musisz czekać na efekt końcowy ale bez obaw kartery nie poździerane bo miała przykręcone gmole na taką ewentualność
- Tomek_LS500cb
No niech bedzie... to co mam pisac juz liste zyczen? nie duzo ich bedzie... bo sam chce miec ten zaszczyt doprowadzic go do idealu...albo chociaz sie do niego zblizyc;)
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
Marcin a nie masz może gdzieś na zbyciu obudowy od alternatora do cb500 tam gdzie jest ta śruba do odkręcania bo moja cebula jest po szlifie a nie miała gmoli właśnie i troszkę będzie to nie estetycznie wyglądać w lucjanieTomek_LS300 pisze:Aha to git. Jak ogarniesz busa to bez obawy... zostawisz na podwórku przed domem u mojego braciak a. .. myślę że nie dość ze taniej to i raźniej jechać .... Marcin dzięki za cynk i namiar na Adriana ... a I jeszcze jedno Paweł prześle ci paczkę dla mnie... ja juz się z nim rozlicze a braciak przy odbiorze lucka to tez odbierze
dan
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
Marcin a nie masz może gdzieś na zbyciu obudowy od alternatora do cb500 tam gdzie jest ta śruba do odkręcania bo moja cebula jest po szlifie a nie miała gmoli właśnie i troszkę będzie to nie estetycznie wyglądać w lucjanieTomek_LS300 pisze:Aha to git. Jak ogarniesz busa to bez obawy... zostawisz na podwórku przed domem u mojego braciak a. .. myślę że nie dość ze taniej to i raźniej jechać .... Marcin dzięki za cynk i namiar na Adriana ... a I jeszcze jedno Paweł prześle ci paczkę dla mnie... ja juz się z nim rozlicze a braciak przy odbiorze lucka to tez odbierze
I druga sprawa nie działa mi licznik prędkości powie ktoś gdzie szukać problemu ?
i jak sprawdzić- ustawić zbieżność w lucku
dzięki
dan
-
będę miał taki dekiel ładny
licznik _ sprawdź czy jest magnes na zębatce czy czujnik i kabel prowadzący aż do kostki licznika jest cały ,możesz wypiąć kostke i jeszcze raz wpiąć może nie łączy a jesli to nie pomoże to prawdo podobnie czujnik na wahaczu z całym kablem do wymiany
zbieżność - serwisówka podaje że drążki zarówno jeden jak i drugi ma być rozkręcony na 430mm od środka jednej kuli do drugiej
licznik _ sprawdź czy jest magnes na zębatce czy czujnik i kabel prowadzący aż do kostki licznika jest cały ,możesz wypiąć kostke i jeszcze raz wpiąć może nie łączy a jesli to nie pomoże to prawdo podobnie czujnik na wahaczu z całym kablem do wymiany
zbieżność - serwisówka podaje że drążki zarówno jeden jak i drugi ma być rozkręcony na 430mm od środka jednej kuli do drugiej