SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » czw 21 maja, 2015

teraz po prostu spokojnie będziesz mógł z nimi śmigać bez obaw że nie nadążysz ;) wysłałem ci szczegóły na PW

jak widzisz maszyny stoją muszę je przejrzeć przed zlotem wiec czasowo mam przechlapane .

Obrazek
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » czw 21 maja, 2015

A jak ty chcesz jechac? Bo wydaje mi sie ze przez ostroleke bylo by ci na reke... po drodze... to samo co bys na wawe jechal bezposrednio... a koszta podrozy na pol ;) ale to juz sie sami dogadujcie jak tam bedzie wam pasowalo

To ty Marcic serwis chopakom przed zlotem robisz?? Leniwce na latwizne ida ;););)

adrianus
Quad:: LS500
Imię: Adi

Post autor: adrianus » czw 21 maja, 2015

powiem Ci, że do tej pory śmigając seryjną 400'tką w lucku wcale nie odstawałem, oczywiście poza mega szybkimi szutrami, bo tam raptory lecialy 120-130 a lucek 112km/h no i mega strome podjazdy na żwirowni, 400'tką nie miałem odwagi.

najważniejsze, żeby sprzęt miał moc i był bezawaryjny, żeby sie człowiek nie wk***** zbyt często, ale to samo sedno tego swapa:)

priva odczytałem, wszystko git:)

co do foto, fajny park maszyn pod domem:P

adrianus
Quad:: LS500
Imię: Adi

Post autor: adrianus » czw 21 maja, 2015

Tomek, co do kosztów spoko, bo wyszłoby kilkadziesiąt pln taniej niż jakbym miał się tłuc samemu z wynajętą przyczepą przez płońsk, sochaczew i wyszogród, ale to wszystko zależy od mojego braciaka, czy pożyczy mi busa, abym mógł podlecieć busem z olsztyna do ostrołęki. jutro z rana dam Twojemu bratu znać, napisałem mu mesa

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

Post autor: Tomek_LS500cb » czw 21 maja, 2015

Aha to git. Jak ogarniesz busa to bez obawy... zostawisz na podwórku przed domem u mojego braciak a. .. myślę że nie dość ze taniej to i raźniej jechać .... Marcin dzięki za cynk i namiar na Adriana ... a I jeszcze jedno Paweł prześle ci paczkę dla mnie... ja juz się z nim rozlicze a braciak przy odbiorze lucka to tez odbierze :)
Masz już dawce dla mnie? Bo chciałbym zobaczyć cebulkę która tchnie nowe życie w osiolka ;)

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » czw 21 maja, 2015

oj silnik już wymontowany bo cebulka była po szlifie tak więc musisz czekać na efekt końcowy ;) ale bez obaw kartery nie poździerane bo miała przykręcone gmole na taką ewentualność :D

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

Post autor: Tomek_LS500cb » pt 22 maja, 2015

No niech bedzie... to co mam pisac juz liste zyczen? ;) nie duzo ich bedzie... bo sam chce miec ten zaszczyt doprowadzic go do idealu...albo chociaz sie do niego zblizyc;)

Awatar użytkownika
Danger
Quad:: LS 450+
Imię: Damian
Kontakt:

Post autor: Danger » pt 22 maja, 2015

Tomek_LS300 pisze:Aha to git. Jak ogarniesz busa to bez obawy... zostawisz na podwórku przed domem u mojego braciak a. .. myślę że nie dość ze taniej to i raźniej jechać .... Marcin dzięki za cynk i namiar na Adriana ... a I jeszcze jedno Paweł prześle ci paczkę dla mnie... ja juz się z nim rozlicze a braciak przy odbiorze lucka to tez odbierze :)
Masz już dawce dla mnie? Bo chciałbym zobaczyć cebulkę która tchnie nowe życie w osiolka ;)
Marcin a nie masz może gdzieś na zbyciu obudowy od alternatora do cb500 tam gdzie jest ta śruba do odkręcania bo moja cebula jest po szlifie a nie miała gmoli właśnie i troszkę będzie to nie estetycznie wyglądać w lucjanie
dan

Awatar użytkownika
Danger
Quad:: LS 450+
Imię: Damian
Kontakt:

Post autor: Danger » pt 22 maja, 2015

Tomek_LS300 pisze:Aha to git. Jak ogarniesz busa to bez obawy... zostawisz na podwórku przed domem u mojego braciak a. .. myślę że nie dość ze taniej to i raźniej jechać .... Marcin dzięki za cynk i namiar na Adriana ... a I jeszcze jedno Paweł prześle ci paczkę dla mnie... ja juz się z nim rozlicze a braciak przy odbiorze lucka to tez odbierze :)
Marcin a nie masz może gdzieś na zbyciu obudowy od alternatora do cb500 tam gdzie jest ta śruba do odkręcania bo moja cebula jest po szlifie a nie miała gmoli właśnie i troszkę będzie to nie estetycznie wyglądać w lucjanie

I druga sprawa nie działa mi licznik prędkości powie ktoś gdzie szukać problemu ?

i jak sprawdzić- ustawić zbieżność w lucku
dzięki
dan

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pt 22 maja, 2015

będę miał taki dekiel ładny ;)

licznik _ sprawdź czy jest magnes na zębatce czy czujnik i kabel prowadzący aż do kostki licznika jest cały ,możesz wypiąć kostke i jeszcze raz wpiąć może nie łączy a jesli to nie pomoże to prawdo podobnie czujnik na wahaczu z całym kablem do wymiany

zbieżność - serwisówka podaje że drążki zarówno jeden jak i drugi ma być rozkręcony na 430mm od środka jednej kuli do drugiej

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”