SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
pare fot z wczorajszego wypalania oktanów
2,5 Lucyfera
czyli
2x 500
1x 250
2,5 Lucyfera
czyli
2x 500
1x 250
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Tak 400-450zl... a ile dales?rafax300 pisze:Po pierwszych przymiarkach to myśle że roboty nie będzie dużo przekonam się w poniedziałek ,a tak na twoje oko tomek ile byś dał za nie
- Tomek_LS500cb
Ropa to kiedy ta 1/2 lucyfera bedIe calkowitym lucyferem?? Bo podejrzewam ze latajac z wami chlopak niedlugo sie bedzie zastanawiac....
powiem tak moze kolega sie wypowie bo tez jest na forum,ale sie nie udziela wiadomo o co chodzi przy takich projektachTomek_LS300 pisze:Ropa to kiedy ta 1/2 lucyfera bedIe calkowitym lucyferem?? Bo podejrzewam ze latajac z wami chlopak niedlugo sie bedzie zastanawiac....
teraz ja z Piotrem jak polataliśmy to mozemy i ja i Piotr powiedzieć ze nie żałujemy ani jednej złotówki wydanej na ten projekt ,choc niektórzy z moich znajomych mają tansze samochody to naprawdę nie żałuje, teraz to taka zabawka jest do zap......ania i tyle
- Tomek_LS500cb
No to akurat idzie zrozumiec... nie jest to tanie ale wydaje mi sie ze warte tych pieniedzy...
360 dałemTomek_LS300 pisze:Tak 400-450zl... a ile dales?rafax300 pisze:Po pierwszych przymiarkach to myśle że roboty nie będzie dużo przekonam się w poniedziałek ,a tak na twoje oko tomek ile byś dał za nie
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
- Tomek_LS500cb
Zaje.bi.sta cena!!!;)
wiesz to zabawka na lata,wiec tu nie ma na czym oszczędzać zrobić raz a dobrze
Rafał to naprawdę trafiła ci sie okazja,bo z tego co pamiętam to NB były cos po 7/8 stów a poszły w góre i nie są do dostania w hurtowni na chwile obecna
Rafał to naprawdę trafiła ci sie okazja,bo z tego co pamiętam to NB były cos po 7/8 stów a poszły w góre i nie są do dostania w hurtowni na chwile obecna
Powiem ci że sam byłem w szoku że tyle mi się udało utargować z 390 zł jak zamontuje to foty dam
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
a masz je juz,czy dopiero przyjdzie ?