SWAP Lucky Star
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Re: SWAP Lucky Star
Dzięki wielkie wszystkim i właśnie dlatego cenie ludzi którzy uczestniczą w temacie swapu spytałem o olej a mam podane wszystko dzięki.
Marcin mówisz ze nie warto kupować tego droższego oleju silnik jakoś odczuwa różnice pomiędzy tańszym a droższym motulem?
Marcin mówisz ze nie warto kupować tego droższego oleju silnik jakoś odczuwa różnice pomiędzy tańszym a droższym motulem?
Panowie jestem zainteresowany kupnem 450.Znalazlem dwa accessy od jednego sprzedawcy.
http://olx.pl/oferta/access-lucki-star- ... 9538f11e88
Czarny przebieg 2200km zarejestrowany ubezpieczony w kraju.wymienone lozysko w wachaczu silnik i skrzynia pracuje ok,amortyzatory są juz slabe i opony tez w srednim stanie.Poza tym wg sprzedawcy wszystko ok.
http://olx.pl/oferta/quad-atv-access-45 ... e3bbc47d41
Drugi w lepszym stanie sprowadzony z francji niezarejestrowany.Amortyzatory i opony w lepszym stanie niz czarnym ogolnie calosciowo nie widac po nim zuzycia.MOc w dowodzie 14.4kw,sprzedawca ma tylko dowod ubezpieczenie francuskie.Czy warto sie tym zainteresowac za 10500-1100k?CZy lepiej czekac i kupic jakiegos dawce za okolo 5-6tys i doposazyc go w swap cb500 amorki nefbary itp rzeczy na podobna kwote?
Edit:Biały ma jeszcze albo większe felgi ewentualnie opony.
http://olx.pl/oferta/access-lucki-star- ... 9538f11e88
Czarny przebieg 2200km zarejestrowany ubezpieczony w kraju.wymienone lozysko w wachaczu silnik i skrzynia pracuje ok,amortyzatory są juz slabe i opony tez w srednim stanie.Poza tym wg sprzedawcy wszystko ok.
http://olx.pl/oferta/quad-atv-access-45 ... e3bbc47d41
Drugi w lepszym stanie sprowadzony z francji niezarejestrowany.Amortyzatory i opony w lepszym stanie niz czarnym ogolnie calosciowo nie widac po nim zuzycia.MOc w dowodzie 14.4kw,sprzedawca ma tylko dowod ubezpieczenie francuskie.Czy warto sie tym zainteresowac za 10500-1100k?CZy lepiej czekac i kupic jakiegos dawce za okolo 5-6tys i doposazyc go w swap cb500 amorki nefbary itp rzeczy na podobna kwote?
Edit:Biały ma jeszcze albo większe felgi ewentualnie opony.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Moje zdanie... nie warto... lepiej kup 250/300 w dobrej cenie i serducho od cb w klinice czestochowskiej przeszczep... wyjdzie cie tyle samo co za 450 ... i jeszcze jedna sprawa... predzej czy pozniej i tak bys 450 do Marcina przyprowadzil...
ja jak zawsze mam takie dylematy to siadam przed kompem i przeglądam ceny poszczególnych podzespołów które podczas eksploatacji maszyny które sie zużywają
tym razem tez taqk było bo chciałem sprzedac lucjana i kupic KYMCO MXu 500 ale jak zobaczyłem ile musze dołozyc po sprzedaży lucka i ile kosztuje pasek sprzęgło i wariat to sobie odpuściłem i zrobiłem swapa tak zrobiłem bo LUCYFER juz gotowy zaraz marcin filmik zapoda
a jezeli chodzi o 450 to lepiej kup co kolwiek i kierunek Jasna Góra
w tych pieniądzach to marcin tak ci quada dopieści ze bedzie jak nówka no i szukaj juz zarejestrowanego
tym razem tez taqk było bo chciałem sprzedac lucjana i kupic KYMCO MXu 500 ale jak zobaczyłem ile musze dołozyc po sprzedaży lucka i ile kosztuje pasek sprzęgło i wariat to sobie odpuściłem i zrobiłem swapa tak zrobiłem bo LUCYFER juz gotowy zaraz marcin filmik zapoda
a jezeli chodzi o 450 to lepiej kup co kolwiek i kierunek Jasna Góra
w tych pieniądzach to marcin tak ci quada dopieści ze bedzie jak nówka no i szukaj juz zarejestrowanego
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Właśnie też mam taki zamiar żeby kupic 250/300 i zeswapować tylko ze w moich okolichac(lubelskie) nie duzo jest lucjanow a jesli sa to raczej w wyzszej polki cenowej i w lepszym stanie.... No ale nic moze cos sie znajdzie.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
jeśli nie śmigasz na zawodach i nie katujesz maszyny maksymalnie wyciskając z niej ostatnie soki to nie ma sensu motul 300V to olej racingowy tam gdzie silnik ekstremalnie dostaje w du...e generalnie chodzi o jego lepkość a w zasadzie zachowanie lepkości w ekstremalnie wysokich temperaturach na zawodach - dakar itd ... śmiało lej zwykły 5100 10w 40 chyba że cie stać660760239 pisze:Dzięki wielkie wszystkim i właśnie dlatego cenie ludzi którzy uczestniczą w temacie swapu spytałem o olej a mam podane wszystko dzięki.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
taka sytuacja
ale wszystko dało rade ogarnąć i maszyna gotowa Ropo-WÓZ
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xc6nMXE3pdA[/youtube]
ale wszystko dało rade ogarnąć i maszyna gotowa Ropo-WÓZ
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xc6nMXE3pdA[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
Wiem dlaczego to tak peklo.... Robert za duzo w kuferku gratow wozi... hehe
Robert to bylo spawane miecha temu?? Jak to mozliwe ze juz tak popekalo?? Chyba ze pod koniec chciales dobic oryginalny silnik i extremalnie go uzywales... masakra... albo tak ci pospawali poprzednio...
Robert to bylo spawane miecha temu?? Jak to mozliwe ze juz tak popekalo?? Chyba ze pod koniec chciales dobic oryginalny silnik i extremalnie go uzywales... masakra... albo tak ci pospawali poprzednio...
gitara
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Tomek_LS500cb
To co jutro odbierasz???a weekend.... upalanie lucyfera!!!