SWAP Lucky Star
- Cesi24
- Quad:: LS500
- Imię: Darek
Re: SWAP Lucky Star
Panowie tak z czystej ciekawości wie ktoś ile Lucyfer może spalić W danych piszą że CB500 pali od5-6,5l, oczywiście w zależności od jazdy. Także podejrzewam że ok 8l a może i więcej może spalić, oczywiście przy jeździe typu lasy, pustynia itp.
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Darek tyle ile wlejesz tyle spali a tak serio to różnie wychodzi spalanie u mnie na przykład spali ok. 7-8l a u Marcina nawet potrafi wciągnąć ok. 10l w jego stylu jazdy
Amorek tylni już zamontowałem ale niestety padł mi telefon i nie miałem jak zrobić fotek. Ale przypasował bez przeróbek.
Amorek tylni już zamontowałem ale niestety padł mi telefon i nie miałem jak zrobić fotek. Ale przypasował bez przeróbek.
5 - 6,5 to by było zbyt piękne zeby było prawdziwe
moto & quad to są dwa inne światy wiec spalanie "katalogowe" to sam wiesz gdzie można........
moto & quad to są dwa inne światy wiec spalanie "katalogowe" to sam wiesz gdzie można........
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
w trasie ok 6-7 l a jak jeżdżę tak jaj jeżdżę to koło 9-10
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Cesi24
- Quad:: LS500
- Imię: Darek
Tak myślałem że średnio ok 8l. A może Marcin trzeba by pomyśleć nad projektem LS500LPG
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
A butle z gazem w plecaku się będzie wozić
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Jak juz mowa o spalaniu...Marcin jakiej pojemnosci bedzie zbiornik paliwa w nowym projekcie ls900cc? Masz juz gotowy? Czy jeszcze to jest ta jedna z brakujacych czesci potrzebnych do mega projektu?
Projekt lpg dobre... moze lepiej nitro kto tam patrzy ile to pali... grunt zeby mialo kopa i dawalo duzo frajdy... stac nas na swap... stac i na zbiornik paliwa na weekend(14L to nie majatek ... a ile wrazen)
Projekt lpg dobre... moze lepiej nitro kto tam patrzy ile to pali... grunt zeby mialo kopa i dawalo duzo frajdy... stac nas na swap... stac i na zbiornik paliwa na weekend(14L to nie majatek ... a ile wrazen)
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
900cc nie bedzie palił wcale więcej bo nie będę musiał go tak kręcić jak 500cc by uzyskać te same wrażenia. Zbiornik to jedna wielka nie wiadoma bedzie robiony na koniec i będzie taki duży na ile miejsce pod plastikiem pozwoli.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
O ile zwiększy się masa LS 900 w stosunku do LS 500? Masywniejszy silnik, większy zbiornik, wszystko idzie w w kierunku........ czołgu
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Nie nie Eser... zbiornik bedzie mniejszy niz oryginal.. silnik zabierze miejsce na paliwo;)
A co do masy... pewnie ze 20kg... Marcin przejdzie na diete i sie zrownowazy ;);)
A co do masy... pewnie ze 20kg... Marcin przejdzie na diete i sie zrownowazy ;);)