SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
ja tam nie uważam by to w czym kolwiek innym pomagało jak tylko przed zabaspieczeniem plastików i to przy małej prędkości po prostu trzeba stopniowo podnośić i wyczuc na ile można sobie pozwolić jak ja bym przy 100km/h przesadził bo na filmiku nie było widać ale nawet ponad 100 czasem mam na blacie i chciał sie oprzeć na takich rolkach to katastrofa murowana w sytuacji extremalnej tylny hamulec i po kłopocie poza tym jak odpuścisz gaz to silnik tak bardzo sam wyhamowywuje że quad z powrotem wróci do pozycji wyjściowej dla tych co chcą sie podszkolić z jazdy na ośce pamiętajcie im szybciej tym łatwiej utrzymac balans jak z jazdą na rowerze .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Kamil jaka moneta i daj foto samej lampy bo na tej fotce nie widac zbytnio
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
Ropa to ta sam lampa co u mnie raptor 700 lub R1 z 2002 -2003 r zamieniki są po cos ok 150 zł oryginał różnie ja dałem za swoją 200
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
A mi udało się ją kupić za 100zł Jutro wstawię fotkę żeby było ją lepiej widać
- Cesi24
- Quad:: LS500
- Imię: Darek
Jestem po pierwszej jeździe po swapie u Marcina. Pierwsze wrażenie, moc od samego dołu kręci aż miło, w porównaniu z poprzednią trx 400, to nie ma się co rozpisywać. Co do samej przeróbki profeska pod każdym względem, Marcin chylę czoło i wielki szacun za to co robisz
- Cesi24
- Quad:: LS500
- Imię: Darek
A co do tylnego stelaża, nie miałem oryginalnego i postanowiłem zakupić taki z rolkami od ltz, na początek może się przydać, a i złapać jest gdzie w razie jak się zakopie.
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xqMXFGri3No[/youtube]
Marcin ciekawi mnie pewne porównanie a wiem ze mógłbyś takie zrobić - 525xc vs ls cb500. Oczywiście nie mowię tu o jeździe w terenie ale o zwyczajnym dragu na asfalcie - czy mógłbyś nakręcić taki filmik ?
Ozo Drapers Squad
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Mamy zamiar zrobić takie porównania raptora 700 i ktma 525 z lsem 500 zobaczymy co nam z tego wyjdzie