SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
w sobote z rana wyjazd do częstochowskiej chirurgi transplantacji
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Gratiz to popatrz z innej strony na to
masz lucka w standardzie i trzeba w niego wpompować 4/5/6 tysi i co ? powiesz sobie nie teraz bo muszę dom budować i na chwile obecną mam inne wydatki
a masz porządna kobyłe która zapi....la i juz nie musisz wora pieniędzy w pakować ,na ścisłość jak go wstawisz do garażu to tylko 150/180 złociszy rocznie
a wierz mi nie raz będziesz sie denerwował z tą budową ,a to materiału brak,a to coś tam robotnik ,a to coś trzeba jeszcze itd no chyba ze kupujesz gotowca
i co wtedy robisz po całym takim dniu siadasz na lucjana i runda do okoła komina po miescie
zadaj sobie jedno pytanie ile cie poratuje te 10 tys
pozdr
masz lucka w standardzie i trzeba w niego wpompować 4/5/6 tysi i co ? powiesz sobie nie teraz bo muszę dom budować i na chwile obecną mam inne wydatki
a masz porządna kobyłe która zapi....la i juz nie musisz wora pieniędzy w pakować ,na ścisłość jak go wstawisz do garażu to tylko 150/180 złociszy rocznie
a wierz mi nie raz będziesz sie denerwował z tą budową ,a to materiału brak,a to coś tam robotnik ,a to coś trzeba jeszcze itd no chyba ze kupujesz gotowca
i co wtedy robisz po całym takim dniu siadasz na lucjana i runda do okoła komina po miescie
zadaj sobie jedno pytanie ile cie poratuje te 10 tys
pozdr
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Cesi24
- Quad:: LS500
- Imię: Darek
Zgadzam się przy budowie domu te 10tys to kropla w morzu, napewno nie odczujesz braku tych pieniędzy, a gadzina będzie stała w garażu i kiedy Cię ta budowa w..urwi zawsze możesz wsiąść i odstresować się na Lucyferze. Sam mam w tym roku wymianę dachu i ocieplenie budynku i na pewno kwota którą przeznaczyłem na LS500 była by potrzebna, ale niechcę rezygnować z czegoś co sprawia mi tyle przyjemności. Życie jest zbyt krótkie.
Dzisiaj jadę odebrać pacjenta LS500 z kliniki Marcina, już nie mogę się doczekać kiedy wsiądę na gada.
Dzisiaj jadę odebrać pacjenta LS500 z kliniki Marcina, już nie mogę się doczekać kiedy wsiądę na gada.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
tak to fotka z profilu FB tego typka od licznika zaprosił mnie do znajomych ale jeszcze nie podjąłem decyzji czy przyjąćTomek_LS300 pisze:Marcin to fotka tego typka co mu licznik "zamieniles"? Hehe
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Panie i Panowie,
drogą kupna stałem się posiadaczem LS-a z uszkodzonym silnikiem. Jestem na końcu baaardzo długiej kolejki u Marcina. Ze względu na czas oczekiwania postanowiłem rozebrać gada i ewentualnie zreanimować, aby umilić sobie czas oczekiwania na SWAP-a.
Okazuje się, że potrzebuję kilku części do silnika.
Na już:
-stojan najlepiej z impulsatorem (wewnątrz magneta, ale przykręcone do prawej pokrywy silnika)
-zębatka napędzana kołem pośrednim z rozrusznika (ta duża za magnetem)
Jeśli ktoś robi SWAP, a ma uszkodzony silnik na części, to jest to idealna okazja aby zamortyzować małą część kosztów
Pozdrawiam
drogą kupna stałem się posiadaczem LS-a z uszkodzonym silnikiem. Jestem na końcu baaardzo długiej kolejki u Marcina. Ze względu na czas oczekiwania postanowiłem rozebrać gada i ewentualnie zreanimować, aby umilić sobie czas oczekiwania na SWAP-a.
Okazuje się, że potrzebuję kilku części do silnika.
Na już:
-stojan najlepiej z impulsatorem (wewnątrz magneta, ale przykręcone do prawej pokrywy silnika)
-zębatka napędzana kołem pośrednim z rozrusznika (ta duża za magnetem)
Jeśli ktoś robi SWAP, a ma uszkodzony silnik na części, to jest to idealna okazja aby zamortyzować małą część kosztów
Pozdrawiam
Ok, dziękówa za pomoc. Wymienię tylko ten co ma luz tak jak mówi Marcin, bo dopiero co wróciłem z Niemiec z komunii i jeszcze jako chrzestny, więc szarpło po kieszeni
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Amorek na tył już zakupiony
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
cesi24 sie doczekał czekam aż cos napisze bo pewnie na razie ujeżdża maszyne był nieźle pod jarany jak odbierał
przed:
po:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YyzUKzURoTw[/youtube]
przed:
po:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YyzUKzURoTw[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Lampa od Yamahy R1 założona w końcu
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Widzę ze rolki do nauki jazdy na osce sa. Pewnie jest to bardzo przydatne dla początkujących czyli dla mnie. Podrywam mojego już dość wysoko ale za każdym razem mi sie wydaje ze przedobrze a wtedy wiadomo plastki do wymiany. Cesi24 napisz jak to sie sprawdza albo ktoś kto ma takie ustrojstwo za Lucjanem
MORE POWER!