SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
A ta kielbaska na kijku byla w koncu czy nie bo film sie skonczyl.... ?
-
- Quad:: ls300
- Imię: Rafal
Kolego ropa0 a zkad ty jestes?? Ja czasami ze szwagrem pomykamy po pogorii IV ja na ls a on na crossie.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
hehe ja to jak wróciłem do domu to zjadłem karkówkę z grilla na obiadokolację kiełbachy nie jadłem ale kawkę piłem na Biskupicach
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Ja też w piątek trochę ponagrywałem. Jeździłem z kumplem co ma Bombardiera 650 i powiem wam sprzęt robi robotę. Tyle że on lata tylko po mieście i był to jego drugi wypad w teren i jeździliśmy spokojnie
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YOGPkD-AwBw[/youtube]
A tak się zakończył ten dzień
Po 100zł mandatu.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YOGPkD-AwBw[/youtube]
A tak się zakończył ten dzień
Po 100zł mandatu.
- Tomek_LS500cb
A za co ten mandat? Za nie manie swiatel???
I właśnie po to brakuje wstecznego w lucku cb500 nawijka w miejscu i heja w druga stronę
Ozo Drapers Squad
Za wjazd na teren wojskowy. Wszystko przez jednego głupiego trepa. Przyjechała żandarmeria i dwa radiowozy Groziło nam do 500zł, ale trafiliśmy na spoko policjantów i powiedzieli ze następnym razem samochody zostawić poza poligonem i jak coś to w pola
A dzisiaj odbyły się tam zawody, pierwszy raz byłem na takiej imprezie. Najpierw crossy, a później quady śmigały. Było na co popatrzeć.
A dzisiaj odbyły się tam zawody, pierwszy raz byłem na takiej imprezie. Najpierw crossy, a później quady śmigały. Było na co popatrzeć.
- Tomek_LS500cb
Ale to za wjazd autami i czy quadami te mandaty?
hehe, policja nam dokucza...
u nas wczoraj też obława była, latali za nami dwoma Isuzu D-maxami, jeden oznakowany, drugi nie, i jednym passatem nieoznakowanym. heh nudzi im się
u nas wczoraj też obława była, latali za nami dwoma Isuzu D-maxami, jeden oznakowany, drugi nie, i jednym passatem nieoznakowanym. heh nudzi im się