SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
ja tez spawałem swój bo juz było widac mały "włos" i zrobił mi to porządny spawacz za 25 zeta i prawie nic nie widac
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
- Quad:: Access 450s
- Imię: Zbigniew
Marcin specu bedzie pasowal czy nie? Mozna tu wsadzic foto wieksze niz 175 kb?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
no ten od suzuki to juz widzę że ma otwory do mocowania oski nie w tych miejscach
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
To calkiem mozliwe... on jest blizniaczy konstrukcyjnie... ale moze sie roznic detalami...
Jutro postaram się wstawić zdjęcia wahacza ale jest w opłakanym stanie zastanawiam się nad nowym 813 netto w motomaniaku. Ciekawe czy tek od ltz mocniejszy od seryjnego w lucku
-
być może będzie pasował rozstawem w mocowanie ramy ale nie wiadomo jaką średnicą śruby jest przestrzelony bo jeśli tak samą to otwory do montażu oski to da sie zrobić nowe w innych miejscach ja to przecież ciągle robię jak przekładam nap ed na drugą mankę tylko czy cały ten suport z ułożyskowaniem wsunie sie w ten wahacz czy jest taki sam wymiar bo one wygladaja podobnie ale wymiarowo może byc inaczej w końcu ltz jest sporo mniejszy .
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
1. wyjmujesz stary 2.szukasz dobrego slusarza/spawacza 3. mówisz o co komon 4. odbierasz wzmocniony/poprawiony wahacz 5. montujesz i z głowy
2/3 kilo luckowi nie zrobi różnicy a masz mocny wahacz i kilka dobrych stówek w kieszeni
2/3 kilo luckowi nie zrobi różnicy a masz mocny wahacz i kilka dobrych stówek w kieszeni
Kumpel jeździ LTZ i też ostatnio spawał tylny wahacz, pękną w tym samym miejscu co w lucku pękają.
-
trochę mi sie popierniczyło z tym rozpoczęciem sezonu na Jasnej Górze to dopiero za tydzień ale jutro ustawiłem sie z ziomkami na śmiganie zapowiada sie ciekawie jak cos nagram to zapodam
-
- Quad:: Access 450s
- Imię: Zbigniew
jak odkręce te 4 sruby na wahaczu z tyłu plus to do naciągu łańcucha to da sie oske tylną wyjąć czy jeszcze cos trzeba rozbierać. Ma ktoś jakiś patent na demontaż wahacza.