SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Emhyr identyczny wahacz jest w lzt 400 dokladnie identyczna kopia wiec nic to nie zmieni...
Duzo osob jesy takiego zdania ze to za mocny silnik do lucynki.... a jednak lata i daje przyjemnosc z jazdy a wyjatek potwierdza regule ze zawsze wszedzie i kazdemu moze sie cos spie.r.do.lic
Duzo osob jesy takiego zdania ze to za mocny silnik do lucynki.... a jednak lata i daje przyjemnosc z jazdy a wyjatek potwierdza regule ze zawsze wszedzie i kazdemu moze sie cos spie.r.do.lic
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
dla tego nikt nie robi z tego tajemnicy niestety miały takie sytuacje miejsce i zalecam dla własnego komfortu psychicznego wymienić ją na nową od 450 cc jest wykonana z innej jakosci stali i jest lżejsza dodam że osiek starego typu juz nowych nie uświadczycie nigdzie bo koncern sie jorgnął że były za liche bo pękały nawet w 250cc dlatego teraz we wszystkich nowych modelach montowana jest ta sama oska co w 450 cc . Drążąc temat i wiedząc że wahacz jest taki sam jak w ltz 400 zadzwoniłem do sklepu z pytaniem że chciał bym własnie wsadzic ośkę od ltz 400 uzyskałem odpowiedź jest to ten sam gatunek stali ta sama wytrzymałość co tych nowych do access 450 z tym że tamta kosztuje 700 zł a do ac 450 bo tam jeszcze dopłacasz 250 za marke suzuki więc mam tą od 450 wściekam sie i nic się z nią nie dzieje .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
jaka moneta za os ?
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Co do wahacza to zna ktoś może dobrego spawacza aluminium bo dziś odkryłem ze mój wahacz pęka szukam kogoś kto zna się na robocie nie tylko smarka bo tacy są u mnie.
- Tomek_LS500cb
Ropa 450pln
Marcin czy to jest ta sama co na atvexpert jest wystawiona za 432zl? Czy ta do 450tki jest jeszcze inna... bo na allegro maja tylko wystawiona do 250,300,400....
Marcin czy to jest ta sama co na atvexpert jest wystawiona za 432zl? Czy ta do 450tki jest jeszcze inna... bo na allegro maja tylko wystawiona do 250,300,400....
-
- Quad:: Access 450s
- Imię: Zbigniew
Potrzebuje tylnego wahacza bo mam u siebie stalowy i popekal. Jak mam go spawac to bym wolal na alu wymienic. Pytanie do Marcina czy musiales cos przerabiac przy zmianie wahacza?
-
Tomek tak ta sama jak dodasz koszt wysyłki daje kwotę 450 zł u mnie masz ją za 400 na miejscu
Ostatnio zmieniony sob 11 kwie, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
-
pasuje idealnie nic nie trzeba przerabiać tylko z kąd ty chcesz wziąć alu wahacz?? nówka ok 1600 zł a uzywki sie nie dostanie bo nikt nie kupuje nowych tylko ceruje stare ze względu na zaporową cenę nowego a nie chcesz go poprostu powzmacniać kolega MX SEBEK kilka postów wczesniej pokazał jak swój wzmocnił też ma stalowy jak tyzybiman pisze:Potrzebuje tylnego wahacza bo mam u siebie stalowy i popekal. Jak mam go spawac to bym wolal na alu wymienic. Pytanie do Marcina czy musiales cos przerabiac przy zmianie wahacza?
-
zrób zdjecia tego wahacza i pokaż na forum jak to wygląda jak chcesz to musiał bys mi wysłać ten wahacz i nie będzie problemu ja mam u siebie już rok od naprawy i jest gitara wiec u ciebie wytrzyma na pewnocostigan pisze:Co do wahacza to zna ktoś może dobrego spawacza aluminium bo dziś odkryłem ze mój wahacz pęka szukam kogoś kto zna się na robocie nie tylko smarka bo tacy są u mnie.
- Tomek_LS500cb
Jezeli od ltz jest identyczny to moze ten....