u ciebie jest 14 zSTAMP pisze:A propo zębatki Marcin pamiętasz może czy u mnie była zmieniana na mniejsza?
SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Marcin a ten co teraz przycinales to masz na zbyciu....? Oczywiscie odplatnie... bo moj jest troszke polamany a narazie nie chce kupowac nowych a i tak beda malowane..
Slyszalem ze gadales z moim braciakiem dzisiaj... dogadaliscie sie co i jak i kiedy go przywiezie?
Slyszalem ze gadales z moim braciakiem dzisiaj... dogadaliscie sie co i jak i kiedy go przywiezie?
-
no dzwonił ma mi go dostarczyć prawie akurat na termin zlotu bo od 25 maj bym go zaczął robić co do plastiku to na razie nie wiem bo może kumpel go weźmie do czerwonego a tamten sie sprzeda bo ma cały dobry ale w praniu wyjdzie
- Tomek_LS500cb
Jak nie wezmie to zostaw go dla mnie na 100% wezme... chyba ze masz jakis inny na zbyciu... zeby byl taki jak ten
Tomek może ja bede sprzedawać moje bo moja zona sie zdeklarowala ze jak bede grzeczny to kupi mi nowykomplecik pplastików
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
pamiętajcie że chcąc mieć tak docięty plastik trzeba mieć nerfbary bo te plastikowe z tym nie będą pasowały .
-
widzieliście to na tej samej ramie 50 cc wahacz to chyba sie złamie po pierwszym wyjeździe
http://www.accessmotor.net/atv01-1detail.php?id=23
http://www.accessmotor.net/atv01-1detail.php?id=23
- Tomek_LS500cb
Widzialem juz takiego.. kiedys byl na olx czy na allegro... hehe.. juz wczesniej pisalem ze jeszcze tego modelu ci brakuje do pelnej gamy
a jaką folie miałeś 2,3,4,5,6,7 letniąSTAMP pisze:Wpadłem dzisiaj na pomysł umycia gada. W wyniku czego naklejki znalazły sie wszędzie tylko nie na quadzie wystarczyło przyłożyć lance od myjki i rozpadły sie na milion elementów. Przez godzinę sprzątałem podjazd z tego gowna ! Tym sposobem wyleczyłem sie ze wszelkiego rodzaju naklejek typu me-edition i znowu mam czystego gada Marcin jak bedziesz miał okazje to zrób proszę jeszcze jedna fotkę tych plastików ale z boku. Nic pilnego przy okazji
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
- Tomek_LS500cb
Hehe u Pawla byla miesieczna folia...