SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
eser
Quad:: LS SWAP 500
Imię: Romuald

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: eser » wt 17 mar, 2015

Byłem dzisiaj u Pawła na jeździe próbnej. No Panie i Panowie "czapki z głów". Ree-wwee-llaa-ccjjaa! Pełen wypas! Kto ma fundusze, niech się nie zastanawia i robi full. Problem jest jeden .... z czego zrezygnować? Chciałbym wszystko, ale będę zmuszony dokonać wyboru ze względów finansowych i "wiekowych". Marcin pewnie doradzi :)
PS.
Dziękuję Pawłowi z użyczenie quada oraz szczegółowe i przyjazne odpowiedzi na moje pytania.

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » wt 17 mar, 2015

No wlasnie... tylko te fundusze... hehe... ja juz podjelem decyzje... i niestety z dodatkow na jakis czas bede musial zrezygnowac.. wlasnie ze wzgledow finansowych i nie przewidzianych wydatkow... ale co sie odwlecze to nie uciecze jak to mowia... przyjdzie i pora na to...

Awatar użytkownika
STAMP
Quad:: ls 500 na dopingu :D
Imię: Paweł

Post autor: STAMP » wt 17 mar, 2015

Ja rownież dziękuje Tobie eser za odwiedziny mam nadzieje ze jeszcze będziemy mieli okazje razem pojeździć. Jak byś sie wybierał na zlot quadem po kołach to chętnie pojadę razem z Tobą. Jeżeli chodzi o mnie to wiek nie ma absolutnie żadnego znaczenia :)
MORE POWER!

Awatar użytkownika
STAMP

Dzisiaj zamówiłem opony szosowe do mojego lucyfera. Niestety nie ma u nas fajnych terenów do polatania :( a te oryginalne opony zajadę na asfalcie w tydzień wiec szkoda. Lepiej je sobie zostawię na zlot :)
MORE POWER!

Awatar użytkownika
STAMP

Kolego pysiu1 założyłeś już dominatora?
MORE POWER!

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 17 mar, 2015

eser pisze:Byłem dzisiaj u Pawła na jeździe próbnej. No Panie i Panowie "czapki z głów". Ree-wwee-llaa-ccjjaa! Pełen wypas! Kto ma fundusze, niech się nie zastanawia i robi full. Problem jest jeden .... z czego zrezygnować? Chciałbym wszystko, ale będę zmuszony dokonać wyboru ze względów finansowych i "wiekowych". Marcin pewnie doradzi :)
PS.
Dziękuję Pawłowi z użyczenie quada oraz szczegółowe i przyjazne odpowiedzi na moje pytania.
Doradzę doradzę :) najpierw gadżety które poprawia bezpieczeństwo potem walory wyglądowe taką kolejność trzeba zachować ;) a jak w ogóle jazda podobało ci sie czy moc zadawalająca ;)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
pysiu1
Quad:: Acces Motor SP 300
Imię: Przemek

Post autor: pysiu1 » wt 17 mar, 2015

No wydech założony że był to dedykowany do Accessa to naprawdę wszystko fajnie pasowało.Wygląda bardzo fajnie a brzmi cos wspaniałego. Naprawdę gra bardzo fajnie biorąc pod uwagę że pojemnośc tylko 280cm.
Nagranie telefonem tego nie oddaje a po drugie tylko wolne obroty bo nie miał kto gazem operowac a czasu miałem na styk.
Gaźnik nie potrzebuje regulacji wszystko fajnie się wkręca i równo schodzi z obrotów bez strzałów no wiadomo raz na jakiś czas musi to w końcu przelot!
2015-03-17 17.36.21n.jpg
2015-03-17 17.36.41n.jpg
2015-03-17 17.36.13n.jpg
2015-03-17 17.36.34n.jpg
filmik
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... yQQjS7S2k4

link
https://youtu.be/tyQQjS7S2k4

Awatar użytkownika
pysiu1

Nadal nie opanowałem bezpośredniego wklejania filmów w forum.
Jak by ktoś nauczył był bym wdzięczny!

Awatar użytkownika
pysiu1

[youtube]<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/EL4FWQuWj-A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/youtube]

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 17 mar, 2015

Przemek pozdrów Ilonę i gratulacje bo widziałem na fb że spodziewacie sie dzieciaka teraz dopiero cie rozkminiłem :D po prostu po kojarzyłem fakty jak zobaczyłem że jesteś z Tomaszowa po rejestracji a widziałem na filmiku z 10 lecia atv P że byłeś z Iloną na tym zlocie i z kojarzyłem quada :D hehe jaki Świat mały ;) Pozdrów żonę :)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”