SWAP Lucky Star
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Re: SWAP Lucky Star
Wygląda lepiej niż przypuszczałem Już się nie mogę doczekać jak go zobaczę w realu. Inna sprawa że Marcin to prawdziwy cudotwórca! Jestem bardzo zaskoczony efektem. Na początku się zastanawiałem czy warto przerabiać oryginalnego lucjana. Teraz już mam pewność lepszy lucyfer od lucjana ! Już niebawem zdam relację z jazdy.
MORE POWER!
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
No Paweł zaszalał przecież to był zwykły ls 300 jedyne co miał to oryginalne nerf bary takie jak montowane są w ls ale a i to zmienił na te od raptora cała reszta jest doposażona paczki nawet z Czech przychodziły np. felgi i bumper przedni wydech na zamówienie dzięki temu nawet bez malowania plastików jest zaje***** efekt i przynajmniej sie odróżnia od pozostałych białych i mamy następnego w szeregach z wielkopolski teraz będzie śląsk potem Łódzkie a i nasz kolega (eser) sie zdecydował tak więc coraz więcej nas panowie teraz to już nie jest to taką trudnością by spotkać gdzieś w Polsce LS500
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
Paweł weź sobie z fotek wyżej wybierz zdjęcie i zrób nowego awatara juz możesz hehe
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Pawel gdzie ten licznik zadobyles?
-
wpisz sobie na allegro licznik uniwersalny jest ich tam pełno
tu masz przykładowy podobny
http://allegro.pl/licznik-zeagar-koso-r ... 47875.html
tu masz przykładowy podobny
http://allegro.pl/licznik-zeagar-koso-r ... 47875.html
Ostatnio zmieniony sob 28 lut, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
- STAMP
Już teraz pozostaje tylko oklejenie lucyfera folią biało czarną w macie. Będzie wyglądał jak jego bracia z wylęgarni ls 500.
Nareszcie mam swój awatar - pełnia szczęscia
Nareszcie mam swój awatar - pełnia szczęscia
MORE POWER!
- STAMP
Tomek pewnie uda Ci się żonę ugłaskać. U mnie też nie było lekko. Musiałem przeprowadzić zamach na świnkę skarbonkę ale się opłacało. Masz jeszcze trochę czasu wiec buduj swój budżet
MORE POWER!
- Gruszkin8804
- Quad:: Lucyfer
- Imię: Łukasz
Lalka aż szkoda go umazać... zaje*****... ten licznik wygląda... A myślałem ze już do swojej gadziny nic nie będę dokładał ale widzę ze trzeba:)
- Tomek_LS500cb
No widze ze trzeba teraz z zona dobrze zyc i spelniac kazde zachcianki i polecenia hehe bo chyba warto... no naorawde wyglada kozacko!! Gratuluje!! Marcin jestem pelen uznania..
Przez jakis czas myslalem zeby zostawic swoje stare plastiki ale tak jak mowi Pawel...troche czasu jeszcze mam i budzet trzeba rozciagnac... hehe
Przez jakis czas myslalem zeby zostawic swoje stare plastiki ale tak jak mowi Pawel...troche czasu jeszcze mam i budzet trzeba rozciagnac... hehe
- Tomek_LS500cb
Przed chwila sprawdzilem ceny tych licznikow..... uuuuu.... zaszalales.... ja chyba bede musial poczekac z tym gadzetem na nastepny raz bo to rozwodem mi juz pachnie... nie powiem... zone tolerancyjna mam...ale chyba nie az tak hehe