SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
no co ty stary myślisz że ja nic innego nie robię tylko siedzę i dłubie przy swoim quadzie nie mam czasu na razie się tym zajmować zbieram potrzebne graty jak będę miał wszystko i przyjdzie taki moment że bedzie czas to się tym zajmę w ogóle sie zastanawiam czy sie za niego brać przed zlotem teraz mam pewną sprawdzoną maszynę a co mam w pośpiechu robić na gwałt a gdzie czas na testy i poprawki więc chyba dam se siana na razie przyjdzie odpowiedni moment to pokaże go światu sezon już sie zaczyna a nie chce mieć quada w proszku żeby to zrobić jak należy to trzeba by mieć przynajmniej 1 miesiąc wolnego codziennie przy tym siedzieć a potem jeszcze 2-3 miesiące na testy bym mógł być pewien że mi sie coś nie zdupcy w terenie a przynajmniej pół roku by móc zaoferować taką przeróbkę komuś więc chyba nie zdajecie sobie sprawy ile czasu trzeba by ten nowy SwAP był tak dopracowany jak obecny
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Ja sobie wyobrazam ze to bedzie WIELKIE wyzwanie... zeby upchnac TEN silnik w tej... poniekad malej ramie to bedzie sztuka!!!!!!! Takiego silnika w quadzie to ze swieczka trzeba szukac!!!!!
Najlepsze rozwiazanie to przelozyc projekt na dlugie zimowe wieczory... bo szkoda sezonu na tak dluga i szczegolowa przebudowe...
Najlepsze rozwiazanie to przelozyc projekt na dlugie zimowe wieczory... bo szkoda sezonu na tak dluga i szczegolowa przebudowe...
- Tomek_LS500cb
A wszyscy napewno beda zaje..bi..scie zaskoczeni i kopary im opadna jak sie dowiedza co to jest.... Marcin tak jak mowiles to na 100% nikt wczesniej tego nie zrobil... no moze z jednym wyjatkiem... ale to pozostanie tajemnica az do dnia WIELKIEJ PREMIERY LUCYFERA W NOWEJ ODSLONIE!!!!! [emoji609] [emoji100] [emoji6]
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Chcesz włożyć silnik od Hajki ?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Tomek_LS500cb
Hehe [emoji12]
Silnik od hajki napewno by nie wszedl... ale napewno bedzie to hayabusa posrod quadow [emoji6] tylko ze moc adekwatna do maszyny... az sam nie moge sobie wyobrazic jak mozna bedzie okielznac takiego diabla... czas pokaze... Marcin streszczaj sie z tym projektem bo widze ze nie tylko ja sie nie moge doczekac premiery...
Silnik od hajki napewno by nie wszedl... ale napewno bedzie to hayabusa posrod quadow [emoji6] tylko ze moc adekwatna do maszyny... az sam nie moge sobie wyobrazic jak mozna bedzie okielznac takiego diabla... czas pokaze... Marcin streszczaj sie z tym projektem bo widze ze nie tylko ja sie nie moge doczekac premiery...
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Wstrzymajcie się Marcin ma sporo różnych innych spraw do zrobienia i sporo roboty. A nowy projekt prawdopodobnie zostanie przełożony na jesień-zima.
- Tomek_LS500cb
To tak jak myslalem... na jego miejscu tez bym tak zrobil... w bardziej martwym sezonie... bo szkoda maszyne rozgrzebac i sie wkurzac ze pogoda fajna... polatac mozna...a tu czesci po garazu po katach porozkladane.. hehe..
A tak poza tym to zaczeliscie juz sezon? Bo juz dawno filmikow z jazdy nie widzialem ... a nie powiem... fajnie sie je oglada...
A tak poza tym to zaczeliscie juz sezon? Bo juz dawno filmikow z jazdy nie widzialem ... a nie powiem... fajnie sie je oglada...
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Po co rozgrzebywać maszynę?
Może lepiej kupić drugiego i zrobić przeszczep
Może lepiej kupić drugiego i zrobić przeszczep
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Odebrałem koszulki z logo Quadzik.pl/swap garage jak porobie foty to wstawię
MORE POWER!
- Tomek_LS500cb
Czekam....masz moj rozmiar??