a zapomniałem zapytać ale on na pewno będzie jeszcze dzwonił podpytać co i jak to sie spytam z kąd jest .
a teraz z innej beczki odebrałem dzisiaj silnik z serwisu sprawdzony rozrząd wyregulowane zawory sprawdzony pod kątem tego czy jest wszystko z nim ok i jest wszystko elegancko

nie mniej jednak ten projekt spędza mi sen z powiek zamówiłem dzisiaj kolektor wydechowy z sonda lambda 450 zł na serwisie zostawiłem 270 zł a gdzie tam do końca

przymierzyłem też dzisiaj ten silnik do ramy bo akurat stoi jeden lucek rozkręcony i powiem tyle masakra !!! zbiornik to na 100% będe robił nowy pompę paliwową która będzie zasilać wtrysk zmówiłem nową z BMW e 46 2,0 tds 180 zł bo ona spełnia parametry ciśnieniowe wymagane dla tego wtrysku . Mógł bym kupić oryginalną pompę do baku z tego moto ale nie ma opcji by tam to zamontować w zbiorniku i muszę mieć pompę przelotową małych rozmiarów w piętą na przewodzie . Łańcuch będzie tarł po ramie nie da sie ustawić inaczej silnika będzie trzeba zastosować rolkę na łożysku za co by sie nie złapać to mega schody

ale teraz to już za późno by sie wycofać chętnie bym sie juz tym zajął ale nie mam czasu na razie mam tylko nadzieje że nie rozgrzębię sie z tym a chłopaki będą jeździć a ja sie będe wkur... że maszyna w proszku .