SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Marcin kiedy zaczynasz przeszczep serca?? moze kiedys nakreca film o tobie jak o s.p. Relidze.... oficjalny kardiochirurg lucyferow.... [emoji380] [emoji541] [emoji603] [emoji844]
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
mnie tylko ciekawi czy znowu się nie pojawią chłopcy swapowcy co tez tak zrobią z tym samym silnikiem co ja choć myślę że tu już może co poniektórych zniechęcić cena silnika i ogarniecie elektroniki bo cb przy nim to pikuś
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
No mysle ze jeszcze nikt sie na to nie porwal....
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Kurde, po swapie przecież nie ma wstecznego ?
Cóż za sytuacja
Cóż za sytuacja
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Tomek_LS500cb
Oolsztyniak... przeciez to sa posty w dziale lucky star a nie swap lucky star a tam wsteczny maja
- Tomek_LS500cb
Ok czekam....
-
Działam sobie dzisiaj w garażu a tu tel dzwoni odbieram a tu witam nazywam sie tak i tak kupiłem ostatnio ls z silnikiem cb 500 ale nie od pana mowie no na pewno nie ode mnie bo ja nic ostatnio nie sprzedawałem okazało sie że to nowy właściciel tego lucka z Mławy co wydech po nogach parzy miał kilka pytań co sie okazało z rozmowy to bak podobno jest pod siedzeniem a zamiast baku jest air box ale w środku air boxa jest filtr stoźkowy okręcony do połowy izolacja bo chyba za dużo powietrza dostawał no i podobno tak mu tamten powiedział że 145 leci ale licznik nie działa no i w wyścigu z ltz 400 nie za bardzo może mu odjechać wręcz mówił że lepiej startnie ale ltz zaraz go dogania no i podobno dołu w ogóle nie ma podobno idzie ale tak od 5 tyś obr.. zły dolot zły wydech i lipa nie wykorzystany potencjał silnika nie sztuka jest wsadzić silnik ale zrobić tak by chodził jak w moto przecież normalnie to ltz wącha spaliny ale mówił że sie za niego weźmie i doprowadzi go do ładu i pytał czy może dzwonić w razie co żeby mu cos podpowiedzieć zgodziłem sie no bo czemu mu nie pomóc ale tak to jest z tymi Swapami robią myślą że gitara bo działa tylko nie maja porównania jak to powinno chodzić naprawdę .
-
a nie wolał byś cbf 500 to taka odmłodzona cb 500 dużo lepiej sie prezentuje silnik nie zmieniony jak w cb 500 ale nadwozie dużo ładniejszeIkar pisze:Coś się wymyśli póki co to mamy zimę i taki lód że dzisiaj orła wywinąłem w lesie O Cebulce jeszcze pogadamy na pewno
masz tu foto dla porównania
- Tomek_LS500cb
No to się chopak pobuja teraz trochę żeby sprzęt doprowadzić do porządku. ....
Ikar ja osobiście to jakieś supermoto bym szukał. .. super sprzęt do miasta... a i jeszcze w lekkim terenie można posmigac... ale to już kto co lubi...
Ikar ja osobiście to jakieś supermoto bym szukał. .. super sprzęt do miasta... a i jeszcze w lekkim terenie można posmigac... ale to już kto co lubi...