SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Czyli pozostaje kwestia wstecznego, choć moze byc tak ze wogole niebede nim odsniezal ale znowu z drugiej strony skoro juz lucek by stal to szkoda nieuzyc osobie troszke niepomoc z odsniezaniem
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Jak ja latalem na lucku to tez myslalem ze wsteczny to podstawa... pozniej na ltr polatalem(ktory nie posiada wstecznego seryjnie) i przy takiej mocy naprawde stwierdzilem ze wsteczny jest zbedny... troche gazu i sie sam odwrace
- Tomek_LS500cb
Fakt... jesli bys chcial poodsnierzac to by sie przydal ale czy dla kilku chwil ktore mozesz zastapic lopata do sniegu warto rezygnowac z calego roku zaje..stej zabawy??...
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
załóż sobie pług skośny by odrzucał śnieg na bok i sprawa załatwiona mocy ci nie braknie byle przyczepność była a ja nadmienię że Quad po SWAPIE to nie jest już quad użytkowy w gospodarstwie tylko zabawka do podnoszenia adrenaliny więc musisz wybrać co jest dla ciebie priorytetem odgarnianie śniegu czy zaj........a zabawa, ale i bez awaryjna jazda a to chyba najważniejsze
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Macie racje snieg stopnieje hihih
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Tomek zrobimy jak zechcesz. Zobaczę jak wyglada wysyłka za granice i dam znać. A jak będzie to jakiś problem to zrobię tak aby polar i koszulka czekalły na Ciebie jak będziesz odbierał sprzęt od Marcina
MORE POWER!
- Tomek_LS500cb
Oki.. dzieki wielkie!!!
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Łukaszz pierwszym moim quadem był właśnie lucky 250. Jak dla mnie jest to idealna maszyna do nauki jazdy. Spokojnie przelatasz nim pierwszy sezon. No a następny to już wiesz
MORE POWER!
- Tomek_LS500cb
Bardzo fajna maszynka... tylko... po pewnym czasie zabraknie ci kopa.. chociaz powiem ze w porownaniu do zwyklych chinoli jest wielka przepasc... szwagier ma egael 250 i nie ma zadnego polotu... zadnego... z czasem zacznie cie wnerwiac dosyc czesta awaryjnosc osprzetu silnika
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Marcin odpowiedz mi na pw po kolega się niecierpliwi.