SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
rury są puszczone tuż pod ramą ale pod silnikiem jest osłona misy olejowej dość masywna która jest 2 cm poniżej wydechów tak więc jak już się zawieszę to na osłonie wydechu nie ma szans urwać
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
siema , zrobiłem foto mojego amora
oddam za kilka dych jak by coś bo do crossa nie pasuje za duży zbiorniczek , trzyma cisnienie normalnie
długość od srodka otworu do środka 37,5cm.
oddam za kilka dych jak by coś bo do crossa nie pasuje za duży zbiorniczek , trzyma cisnienie normalnie
długość od srodka otworu do środka 37,5cm.
Każdy jest mistrzem swojego toru !
-
oryginał ma 38,5- 39 cm więc trochę krótki na oko widzę że i skok mniejszy quad może być za niski na tym amorku oryginalna sprężyna ma 10 zwojów tu jest siedem ciężko powiedzieć jak by usiadł . Na pewno by go przykręcił bez cięcia i spawania .
-
moje wydechy zostaną przerobione na przelot oczywiście zgodnie z technologią oraz zostaną przynitowane nowe emblematy wtedy zapodam filmik jak brzmią a ich wartość wzrośnie kilkukrotnie
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Skad te blaszki dorwales?? Yoshimura.... hmmm fajny kasek... szkoda ze nie orginaly... a tylko emblematy... ale fajnie beda wygladac
Juz niedlugo dam ci znac kiedy moj osiolek do ciebie trafi... bo moze braciak bedzie przelotem przez czestochowe i moze przy okazji do ciebie go podrzuci... ale jeszcze na 100% nie jestem pewien... w razie jak by sie tak stalo to czy bedziesz mial miejsce zeby go do sierpnia gdzies przegarazowac i w wolnych chwilach pomalutku dlubac??
Juz niedlugo dam ci znac kiedy moj osiolek do ciebie trafi... bo moze braciak bedzie przelotem przez czestochowe i moze przy okazji do ciebie go podrzuci... ale jeszcze na 100% nie jestem pewien... w razie jak by sie tak stalo to czy bedziesz mial miejsce zeby go do sierpnia gdzies przegarazowac i w wolnych chwilach pomalutku dlubac??
-
będą brzmiały jak należy a emblematy są oryginalne nie wiem skąd typ je mał ale bardzo mi się przydadzą założę się że gdybym wam tych wydechów wcześniej nie pokazał i od razu je przerobił oraz przynitował te emblematy to wszyscy by myśleli że to oryginalne yoschimury a co do podrzucenia quada to kiedy ci pasuje ja mam miejsca sporo
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
No to koncz te wydechy i wrzucaj efekty... bo strasznie ciekaw jestem efektu jak to brzmi na takim cacku...
Jak bede cos juz wiedzial to dam ci znaka co.. jak.. i kiedy...
Jak bede cos juz wiedzial to dam ci znaka co.. jak.. i kiedy...
Marcin ty pamiętasz o mnie?
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
yyyyyy ??? sorry ale co??ropa0 pisze:Marcin ty pamiętasz o mnie?
pisałem do ciebie na fb ?
plastikowe nb st lewa
plastikowe nb st lewa
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .