SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
ja wiem że do opon są specjalne specyfiki ale raz na jakiś czas np. do zdjęć lub gdy klient ma przyjechać po samochód czy inny pojazd można użyć plaka bez obaw .
a tu quad z Łodzi przed liftem
po lifcie
chciał bym zrobić teraz quada w innym kolorze bo mam wrażenie że ciągle robie tego samego a następny też biały
jutro wrzucę swojego już skończyłem schnie tylny plastik
a tu quad z Łodzi przed liftem
po lifcie
chciał bym zrobić teraz quada w innym kolorze bo mam wrażenie że ciągle robie tego samego a następny też biały
jutro wrzucę swojego już skończyłem schnie tylny plastik
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Bez kitu strasznie się rzucili wszyscy na białego :p To w sumie dziwne tym bardziej ,że cena plastików białych a kolorowych to tam 100zł różnicy ;]. A nie myślałeś ,żeby zapodać jakieś inne naklejki? I może trochę więcej? Ja właśnie swojego bd chciał trochę bardziej obkleić :p.
-
ja tylko kleje to co ktoś chce jedni lubią dużo drudzy mało naklejek zresztą naklejkę każdy umie sobie sam nakleić wiec niech sobie to robi później i kleji gdzie mu pasuje
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Marcim masz namiar na goscia co sprzedaje lucynke na olx... Rafal... Zgierz??
-
sorry zapomniałem ci odpisać bo przez dłuższy czas stronka nie hulała już ci piszę na PW
-
- Tomek_LS500cb
Filmik jeszcze jak to brzmi wrzuc...
-
powiem ci że bardzo cichy jest to są seryjne wydechy więc w porównaniu do poprzedniego jest mega cichy fajnie wyglądają ale za ciche i znowu muszę przerabiać zrobię z nich przelot muszę je roznitować i środek zrobić po swojemu filmik wrzuce jak już będzie brzmiał jak należy
- Tomek_LS500cb
Zrob przed i po
Marcin takie małe pytanie - puściłeś wydech z tego co widzę pod quadem, jak się sprawdza to rozwiązanie ?
Mnie często zdarza się zawisnąć na prześwicie - zwłaszcza podczas pokonywania wysokich nasypów itp, stąd to pytanie bo jak nie jest to osłonięte to można niestety łatwo urwać ten wydech
Mnie często zdarza się zawisnąć na prześwicie - zwłaszcza podczas pokonywania wysokich nasypów itp, stąd to pytanie bo jak nie jest to osłonięte to można niestety łatwo urwać ten wydech
Ozo Drapers Squad