SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
a ja to na luzie do tego podchodzę mam też wprawę więc jakoś idzie z tymi plastikami .
Będziesz te plastiki coś podcinał tak jak było wcześniej czy zostawiasz z tymi dziurami i chyba ci się już malować ich nie chce
a taki był ładny jak ode mnie wyjeżdżał
Będziesz te plastiki coś podcinał tak jak było wcześniej czy zostawiasz z tymi dziurami i chyba ci się już malować ich nie chce
a taki był ładny jak ode mnie wyjeżdżał
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Szczerze to dzien do nocy ale wazne ze jejździ
Marcin a ty malowales go na czerwono czy to orgianlny kolor był bo taki ladny ten czerwony po swapie
Marcin a ty malowales go na czerwono czy to orgianlny kolor był bo taki ladny ten czerwony po swapie
-
taki oryginalny kolor był plastików ja tylko na czarno machnąłem błotniki a mój telefon nie przekłamuje kolorów na zdjęciu bo te jego nowe plastiki pewnie w rzeczywistości inaczej wyglądają jak na foto które dodał
jak by ktoś chciał mam oryginalne używane nerf bary do LS w dobrej cenie jak co pisać na PW
jak by ktoś chciał mam oryginalne używane nerf bary do LS w dobrej cenie jak co pisać na PW
Na poczatku myslalem ze zostawie bez malowania ale jednak to nie to :p. Ale malowanie bedzie dopiero jak sie cieplej zrobi i bede wracal do stanu jak wyjechal od Ciebie :p
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Musze powiedzieć ze te nerf bary co ty zakładasz wyglądają bardziej apetycznie i agresywniej niż oryginały. ...
Trauma maluj błotniki bo w 100% z czarnymi wygląda lepiej. Czytałem gdzieś tu na forum ze niektórzy systematycznie plastiki traktują plakiem. .. podobno dłużej zachowują kolor a i dużo łatwiej jest je umyć z błota i innych zanieczyszczeń ... może czas zacząć to praktykować.
Trauma maluj błotniki bo w 100% z czarnymi wygląda lepiej. Czytałem gdzieś tu na forum ze niektórzy systematycznie plastiki traktują plakiem. .. podobno dłużej zachowują kolor a i dużo łatwiej jest je umyć z błota i innych zanieczyszczeń ... może czas zacząć to praktykować.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
To prawdaTomek_LS300 pisze:. Czytałem gdzieś tu na forum ze niektórzy systematycznie plastiki traktują plakiem. .. podobno dłużej zachowują kolor a i dużo łatwiej jest je umyć z błota i innych zanieczyszczeń ... może czas zacząć to praktykować.
Mi plak wystarcza na około 2-3 razy
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
panowie ja już dawno to mówiłem a myślicie że co ja robię Plak zaje....scie ożywia plastiki i nadaję im głębie koloru po myciu i wyschnięciu zawsze coś widać jakieś przebarwienia i taką suchość zwłaszcza na czarnych plastikach Plak to mój nie rozłączny kompan oponki jak sie psiknie tez ładnie wyglądają ja swojego po każdym myciu jak wyschnie traktuje plakiem a później ładnie suchą szmatką wycieram i świeci się jak psie jajca
co do nerf barów już ich nie ma kolega Costigan stał się ich posiadaczem
- Tomek_LS500cb
Poszukuje Rafala ze Zgierza....
- Tomek_LS500cb
Marcin pw przeczytaj
Plak przy kontakcie z guma powoduje jej starzenie i pękanie dodatkowo zwiększa negatywny wpływ słońca na opony. Są specjalne preparaty do tego ale plaka nie polecam do niczego innego poza plastikami.marcinSWAPcb500 pisze:panowie ja już dawno to mówiłem a myślicie że co ja robię Plak zaje....scie ożywia plastiki i nadaję im głębie koloru po myciu i wyschnięciu zawsze coś widać jakieś przebarwienia i taką suchość zwłaszcza na czarnych plastikach Plak to mój nie rozłączny kompan oponki jak sie psiknie tez ładnie wyglądają ja swojego po każdym myciu jak wyschnie traktuje plakiem a później ładnie suchą szmatką wycieram i świeci się jak psie jajca
Ozo Drapers Squad