SWAP Lucky Star
- Gruszkin8804
- Quad:: Lucyfer
- Imię: Łukasz
Re: SWAP Lucky Star
Musze to sprawdzić.... Chcę tez lucka wyposażyć w elektroniczny czujnik temp płynu... Myślę ze przydatna rzecz co o tym sadzicie????? Na allegro znalazłem taki czujnik: http://allegro.pl/zegar-wyswietlacz-temperatury-daytona-nano-baterie-i4994961113.html
Już kilka razy wystawiałem motorki czy coś i tego typu wiadomości się zdarzają
Niekoniecznie to był kolega pana 'E' jak to ktoś ujął ,bo pełno takich ludzi :>
Niekoniecznie to był kolega pana 'E' jak to ktoś ujął ,bo pełno takich ludzi :>
Każdy jest mistrzem swojego toru !
Polecam te w naszych warunkach najlepiej się sprawdzają
http://allegro.pl/czujnik-temperatury-koso-stage-6-rozne-kolory-i4964319723.html
http://allegro.pl/czujnik-temperatury-koso-stage-6-rozne-kolory-i4964319723.html
Ozo Drapers Squad
- Gruszkin8804
Wiec będę musiał zakupić Fajna sprawa tym bardziej w upalne dni...
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
a powiedz mi Łukasz jak z tym korkiem wtedy co ci wysłałem działa jak należy ???
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Gruszkin8804
Tak u mnie działa nie wywala mi już płynu jak wcześniej. Poprawiłem jeszcze masę wentylatora bo coś przerywał i wszystko śmiga bez zarzutu...
-
ja tych mas nie ruszam w całości zakładam chłodnice z tym kabelkiem a on tam juz jest przykręcony fabrycznie wiec może coś zaśniedziało po za tym to ta nieszczęsna chłodnica od cbf co ja zamawiałeś trzyma to klejenie poksyliną ?? u mnie też tak skleiłem i gitara
- Gruszkin8804
Panie niema lipy nawet kropelka nie uleci... ale ten czujnik sobie zamówię, uzbroję go trochę w elektronikę:)
-
no i fajnie do Lecha zaprowadź to quada nie poznasz jak zamontujesz to pokaż ja też już nie długo kończę mojego to wrzucę fotki
No ! W końcu poskładałem Lucynę do kupy :p. Marcin naprawdę zazdroszczę Ci cierpliwości przy dopasowywaniu tego.. Masakra ;p. Zostało mi jeszcze przerobić te mocowania od nerfbarów żeby się plastiki nie telepały i będzie idealnie. Naklejki już mam także niedługo będzie podrasowana :p. A i jeszcze jedno. Życzę każdemu użytkownikowi seryjnego LS'a żeby palił jak ten po swapie.. Quad stał 2 miesiące w zimnie i szczerze mówiąc myślałem ,że coś tam trzeba będzie go po kręcić.. A tu ssanie i cyk z pierwszego ! Jak miałem seryjnego LS'a to przed każdym odpalaniem w chłodzie odmawiałem zdrowaśkę
[/URL]
[/URL]