SWAP Lucky Star
- krzychsolt
- Quad:: Lucyfer LS 500
- Imię: Krzysiek
Re: SWAP Lucky Star
Pech?? To tragedia wielka, tu quad do odebrania a tu dwie nogi złamane.
Ale cóż zrobić takie życie, w takim razie szybkiego powrotu do zdrowia.
Jeśli nie będziesz miał nic przeciwko to napewno się spotkamy bo też jestem z Torunia. Na razie śmigam nie wielkim soft enduro ale Lucyfer cały czas chodzi mi po głowie
Jeśli nie będziesz miał nic przeciwko to napewno się spotkamy bo też jestem z Torunia. Na razie śmigam nie wielkim soft enduro ale Lucyfer cały czas chodzi mi po głowie
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
To będzie od kogo pożyczyć synchronizator gaźnikówmarcinSWAPcb500 pisze:a tu synchronizacja gaźników teraz każdy lucek zanim wyjedzie z Swap Garge będzie miał to zrobione w podstawowym SWAPIE
- marcinkos
- Quad:: Swap Garage Honda LS 500
- Imię: Marcin
Jak już dojdę do siebie to jak najbardziej zawsze raźniej polatać na kilka sprzętów, no i się nie zastanawiaj kupuj i swapuj bo nie ma nad czym zresztą jak zobaczysz jak mój chodzi to nie będę musiał Cie namawiaćkrzychsolt pisze:Pech?? To tragedia wielka, tu quad do odebrania a tu dwie nogi złamane.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
możesz przyjechać i zrobimy synchro zbyt delikatny sprzęt by życzać może się łatwo rozkalibrować i później nie pokazują jednakowo więc wole na zimne dmuchaćbeben1982 pisze:To będzie od kogo pożyczyć synchronizator gaźnikówmarcinSWAPcb500 pisze:a tu synchronizacja gaźników teraz każdy lucek zanim wyjedzie z Swap Garge będzie miał to zrobione w podstawowym SWAPIE
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
wiesz ile ludzi samych sobie przerabia swoje sprzęty cała masa bardziej lub mniej udolnie a że silnik od cb no cóź popularny i bardzo trwały jeszcze ja go trochę rozsławiłem tak więc co sie dziwić a to że ktoś tam sobie przerabia to ja nie mam żadnego problemu byle mnie nie wypytywał co i jak ja robiłem bo jak sie ktoś za to bierze to powinien mieć pewna wiedzę z ogólnej mechaniki a większość porywa się z motyka na słońce ja zrobiłem już sporo przestałem liczyć i ciągle staram się coś poprawić choć już nie za bardzo jest co jak widzisz na przykładzie mojego quada fabrykę poprawiłem nie wyobrażalnie wszystko jest zmienione nie ma takiej rzeczy która nie była by zmodyfikowana na lepsze zaczynają mi się kończyć pomysły
Jak by był ktos zainteresowany to ma podobny amor jak Marcin wstawił do LS'a
Fotki wymiary na pw.
Fotki wymiary na pw.
Każdy jest mistrzem swojego toru !
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
A od czego ten amor jest??
-
na oko to on może wyglądać podobnie ale długość i mocowania mogą być zupełnie inne mój miał mocowania identyczne jak stary ale przez to że długość całkowita jest dłuższa o 5 cm od starego to musiałem przerobić górne mocowanie by było wyżej ale też tak by się później dało tam tędy poprowadzić rurę do air boxa więc pole manewru jest bardzo małe .
Witam już nie długo zamieszczę całą dokumentacje z dokładnymi pomiarami i zdjęciami krok po kroku ze swapu Lucka na Cb 500 dla chętnych którzy maja trochę pojęcia i sprzętu warsztatowego i chcą zaoszczędzić ładnych parę stówek Pozdrawiam