SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Ja sie juz powoli zastanawiam nad czy na odbior lucyfera nie przyjechac z braciakiem na moto i wrocic o wlasnych silach na "osiolku" .... co prawda byloby to wyzwanie... 360 km w jedna strone...
Napewno przy odbiorze bede chcial zwiedzic wasze tereny!!!
A z tym ze sie ludziska nie odzywaja to masz racje... zeswapowali i znikneli!!!! Zgroza!!!! Nie ladnie!!!!
A z tym ze sie ludziska nie odzywaja to masz racje... zeswapowali i znikneli!!!! Zgroza!!!! Nie ladnie!!!!
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Ja obecnie co 1godz wchodze na forum zobaczyc czy ktos cos napisał i jakis film wstawił .Bardzo lubie ten temat poniewaz pomimo moich licznych pytan zawsze mialem udzieloną odpowiedz.I tak jak mowi Marcin wziąć sie chlopy do roboty i pisać odrobine incjatywy i dobijemy do 1 tys stron.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Tomek wież mi to samobójstwo nie ma takiej opcji byś pojeździł cały dzień w terenie a później jechał 360 km do domu sprzęt pewnie by dał by rade, silnik na pewno!! ale ty chyba nie ... jazda asfaltem na terenowych oponach to nic przyjemnego może 100km ale nie 360 km przecież zawsze znajdzie się jakiś znajomy ,tata ,dziadek ,kuzyn co ma Hak a przyczepkę to można wypożyczyć na 24h za ok 50 zł ot co cała filozofia przyjeżdżasz na 9 rano bo wiadomo że zanim polecimy pewnie do 11 zejdzie zanim wszyscy sie zjedziemy i będziemy gotowi ruszyć cały dzień pojeździmy po takim maratonie to będziesz marzył by tyłek posadzić wygodnie w siedzeniu samochodu i spokojnie sobie wrócić . Inaczej sprawa sie ma jak ktoś ma bliżej sam osobiście przerabiałem już takie tematy i teraz jak mam jechać gdzieś dalej to biorę przyczepkę z wypożyczalni lub busa od kolegi pakujemy quady i jedziemy .Tomek_LS300 pisze:Ja sie juz powoli zastanawiam nad czy na odbior lucyfera nie przyjechac z braciakiem na moto i wrocic o wlasnych silach na "osiolku" .... co prawda byloby to wyzwanie... 360 km w jedna strone...
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
Z transportem to akurat nie ma problemu... busa mam... a i przyczepka tez jest... ale tak sie zastanawialem czy dal bym rade taki dystans przetrzepac na lucku.... ale masz racje... polatac w terenie to wystarczy... pozniej tylek na foteliku uwalic w aucie i przed siebie...
- Tomek_LS500cb
Mam tylko nadzieje ze do lata moja zona sie nie rozmysli ze sponsorowania imprezy hehe... budowa... i takie tam ... ale jak narazie jest przychylna hehe... musze byc grzeczny[emoji16]
-
Kurde moja mnie sponsorować nie chce jeszcze strzela z ucha jak sam się za sponsoruje
O widzę coś się ruszyło na forum bo od świąt była zadyszka. Ja okolcowałem opony i czekam na zimę na lód na jeziorze by pośmigać.
-
co ty masz za pracę że co godzinę wchodzisz na Quadzika ja tylko wieczorem ewentualnie rano przy śniadanku zaglądnę co do stron fakt żaden temat tyle nie ma ktoś powie że nie piszemy o konkretnych rzeczach ale też o pierdołach od tego sa inne tematy tam można trzymać się sztywno jednego tematu i już tu jest inaczej tu ludzie się jednoczą a jak o coś spytasz natychmiast uzyskasz odpowiedź wiec swoją funkcję spełnia tylko jest bardziej ja bym to nazwał swojskie660760239 pisze:Ja obecnie co 1godz wchodze na forum zobaczyc czy ktos cos napisał i jakis film wstawił .Bardzo lubie ten temat poniewaz pomimo moich licznych pytan zawsze mialem udzieloną odpowiedz.I tak jak mowi Marcin wziąć sie chlopy do roboty i pisać odrobine incjatywy i dobijemy do 1 tys stron.
-
gorzej jak się okaże że zimy już nie będzie to sobie będziesz musiał karnet na sztuczne lodowisko wykupić i speed way na lodzie urządzićcostigan pisze:O widzę coś się ruszyło na forum bo od świąt była zadyszka. Ja okolcowałem opony i czekam na zimę na lód na jeziorze by pośmigać.
Obecna pogoda nie rozpieszcza u was tez deszcz ze śniegiem na okrągło?
A i mam takie pytanie ciągle zapowietrza się pompa hamulca nożnego praktycznie od nowości są z tym problemy odpowietrzę działa jakiś czas i ponownie kaszana ma ktoś na to pomysł?
A i mam takie pytanie ciągle zapowietrza się pompa hamulca nożnego praktycznie od nowości są z tym problemy odpowietrzę działa jakiś czas i ponownie kaszana ma ktoś na to pomysł?