SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » czw 08 sty, 2015

nie śmiej się chłopaki z Czech już pisali :) naoglądali się filmików na Y/T kto wie w sumie to do Czech mam 200 km to bliżej ja niektórzy z Polski przyjeżdżają :D
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » pt 09 sty, 2015

Ahoj Martin!!! Jako se mas??Chteli my quadicka poslapac na 500 cc!!! A kretika prywiezemy w gratise :)

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pt 09 sty, 2015

ty to żyjesz w innym czasie jesteś godzinę za nami ja to idę spać bo rano nie wstanę mam trochę roboty ;) co jak co ale ze Słowakiem to idzie normalnie pogadać on po swojemu ty po swojemu a i tak dobrze sie rozumiecie :) z Czechem chyba podobnie ;)

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » pt 09 sty, 2015

Z czechem tez.... pod warunkiem ze z polnocnych czech... pracowalem z kilkoma i normalnie dogadac sie idzie... a ze slowakami to juz bez zadnego ale... jedyne co to inny akcent...

Hehe no tak roznice w czasie mamy hehe ale nie duzo...

endrju69
Quad:: lucky star

Post autor: endrju69 » pt 09 sty, 2015

Marcin,z hakiem to nie problem,ale czy śruby mocujące piaste wytrzymają?Nie zerwią sie jak moja zacznie cięższe rzeczy wozić np.drewno do kominka.A co do pługa to też o nim myślałem tylko nie ma wstecznego w lucku i przede wszystkim ŚNIEGU.

P.S. zaje***** nazwa: SWAP GARAGE :D

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pt 09 sty, 2015

stary na tych śrubach jest oznaczenie 10,9 w dodatku są 4 ramę prędzej rozerwie a te śruby zostaną na luzie możesz samochód ciągnąć bez obaw byle sprzęgła nie dusiła jak stara babcia bo ci je przypali a nawet jak już to tarcze przyzwoitej jakości kupisz za ok 130 zł więc bez spiny ;)

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » sob 10 sty, 2015

jak to mówią do 3 razy sztuka zamówiłem tylny amorek kayaba od takiego dziada ;) podobno dobrze sie spisuje w terenie a ma najechane tylko 20 mth bo gość przerobił go na super moto .

Obrazek

Awatar użytkownika
660760239
Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
Imię: Damian

Post autor: 660760239 » ndz 11 sty, 2015

Marcinie widze ze cos nie ma popytu na silniki od lucyny.Sprzedales juz jakiś?

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pn 12 sty, 2015

ja mam 3 sztuki lipa dla tego na razie nic nie biorę w rozliczeniu bo martwy sezon zimno nikt nie jeździ to i silniki się nie psują jak zrobi się cieplej to się coś pewnie ruszy na razie lipa trzeba czekać do wiosny :(

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pn 12 sty, 2015

TRAUMA żyjesz?? jak tam maszyna poskładałeś :) denerwujące jest to że jak przed swapem to wszyscy na forum siedzą , piszą a po ślad po nich zanika ;) mam nadzieje że to tylko z powodu braku awarii i braku potrzeby szukania pomocy ale nie o to w tym chodzi , czasem trzeba po prostu zajrzeć na bajerę ;) bo to w sumie taki bajerancki temat gdzie można pogadać o wszystkim i spytać o wszystko jedyny taki na wszystkich forach o quadach :D Niedługo się znowu coś ruszy z filmikami
mam na ukończeniu 2 sztuki i następne dwie do zrobienia oraz modyfikacja mojego chętnie zaprezentuję jak skończę. Jak zrobi się cieplej to zaczniemy znowu coś kręcić w plenerach w planach jest wyjazd do Bełchatowa na kopalnie odkrywkową węgla brunatnego fajny teren ,fajne podjazdy organizowany był tam Redbull 111 Megawatt wstępnie umówiony jestem z miejscowymi chłopakami oni też kręcą filmy tak wiec może coś fajnego razem zmontujemy . Następna sprawa to zlot integracyjny wiem że niektórzy maja daleko ale zapewniam że warto , jak zauważyliście nawet atv Polska organizuje tu swoje imprezy co widać na ich filmach ,miejsca takie jak Pustynia Siedlecka, Biskupice , i ogólnie cała JURA Krakowsko-Częstochowska to najlepsze tereny do jazdy Quadami zapraszam wszystkich kto tylko ma ochotę i bez względu czym jeździ ważne jest tylko to by było nas jak najwięcej i żeby była super zabawa wystarczy tylko się umówić nie trzeba tu żadnych organizatorów ,stoisk reklamowych czy koncertów tylko fajna ekipa i cała niedziela od rana w zaje***** stym terenie a uważam że dla chcącego nic trudnego . Oczywiście nie teraz tylko jak już będzie ciepło a dni długie szacuje ze czerwiec będzie najbardziej optymalny , na pewno trzeba będzie to uwiecznić na filmach Video które później pojawia się gdzie by indziej jak nie tu :) tak więc apeluję do wszystkich ! Weźmy się i zróbmy coś !!! ;) Pozdrawiam Marcin

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”