SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
nie śmiej się chłopaki z Czech już pisali naoglądali się filmików na Y/T kto wie w sumie to do Czech mam 200 km to bliżej ja niektórzy z Polski przyjeżdżają
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Ahoj Martin!!! Jako se mas??Chteli my quadicka poslapac na 500 cc!!! A kretika prywiezemy w gratise
-
ty to żyjesz w innym czasie jesteś godzinę za nami ja to idę spać bo rano nie wstanę mam trochę roboty co jak co ale ze Słowakiem to idzie normalnie pogadać on po swojemu ty po swojemu a i tak dobrze sie rozumiecie z Czechem chyba podobnie
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Z czechem tez.... pod warunkiem ze z polnocnych czech... pracowalem z kilkoma i normalnie dogadac sie idzie... a ze slowakami to juz bez zadnego ale... jedyne co to inny akcent...
Hehe no tak roznice w czasie mamy hehe ale nie duzo...
Hehe no tak roznice w czasie mamy hehe ale nie duzo...
Marcin,z hakiem to nie problem,ale czy śruby mocujące piaste wytrzymają?Nie zerwią sie jak moja zacznie cięższe rzeczy wozić np.drewno do kominka.A co do pługa to też o nim myślałem tylko nie ma wstecznego w lucku i przede wszystkim ŚNIEGU.
P.S. zaje***** nazwa: SWAP GARAGE
P.S. zaje***** nazwa: SWAP GARAGE
-
stary na tych śrubach jest oznaczenie 10,9 w dodatku są 4 ramę prędzej rozerwie a te śruby zostaną na luzie możesz samochód ciągnąć bez obaw byle sprzęgła nie dusiła jak stara babcia bo ci je przypali a nawet jak już to tarcze przyzwoitej jakości kupisz za ok 130 zł więc bez spiny
-
jak to mówią do 3 razy sztuka zamówiłem tylny amorek kayaba od takiego dziada podobno dobrze sie spisuje w terenie a ma najechane tylko 20 mth bo gość przerobił go na super moto .
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Marcinie widze ze cos nie ma popytu na silniki od lucyny.Sprzedales juz jakiś?
-
ja mam 3 sztuki lipa dla tego na razie nic nie biorę w rozliczeniu bo martwy sezon zimno nikt nie jeździ to i silniki się nie psują jak zrobi się cieplej to się coś pewnie ruszy na razie lipa trzeba czekać do wiosny
-
TRAUMA żyjesz?? jak tam maszyna poskładałeś denerwujące jest to że jak przed swapem to wszyscy na forum siedzą , piszą a po ślad po nich zanika mam nadzieje że to tylko z powodu braku awarii i braku potrzeby szukania pomocy ale nie o to w tym chodzi , czasem trzeba po prostu zajrzeć na bajerę bo to w sumie taki bajerancki temat gdzie można pogadać o wszystkim i spytać o wszystko jedyny taki na wszystkich forach o quadach Niedługo się znowu coś ruszy z filmikami
mam na ukończeniu 2 sztuki i następne dwie do zrobienia oraz modyfikacja mojego chętnie zaprezentuję jak skończę. Jak zrobi się cieplej to zaczniemy znowu coś kręcić w plenerach w planach jest wyjazd do Bełchatowa na kopalnie odkrywkową węgla brunatnego fajny teren ,fajne podjazdy organizowany był tam Redbull 111 Megawatt wstępnie umówiony jestem z miejscowymi chłopakami oni też kręcą filmy tak wiec może coś fajnego razem zmontujemy . Następna sprawa to zlot integracyjny wiem że niektórzy maja daleko ale zapewniam że warto , jak zauważyliście nawet atv Polska organizuje tu swoje imprezy co widać na ich filmach ,miejsca takie jak Pustynia Siedlecka, Biskupice , i ogólnie cała JURA Krakowsko-Częstochowska to najlepsze tereny do jazdy Quadami zapraszam wszystkich kto tylko ma ochotę i bez względu czym jeździ ważne jest tylko to by było nas jak najwięcej i żeby była super zabawa wystarczy tylko się umówić nie trzeba tu żadnych organizatorów ,stoisk reklamowych czy koncertów tylko fajna ekipa i cała niedziela od rana w zaje***** stym terenie a uważam że dla chcącego nic trudnego . Oczywiście nie teraz tylko jak już będzie ciepło a dni długie szacuje ze czerwiec będzie najbardziej optymalny , na pewno trzeba będzie to uwiecznić na filmach Video które później pojawia się gdzie by indziej jak nie tu tak więc apeluję do wszystkich ! Weźmy się i zróbmy coś !!! Pozdrawiam Marcin
mam na ukończeniu 2 sztuki i następne dwie do zrobienia oraz modyfikacja mojego chętnie zaprezentuję jak skończę. Jak zrobi się cieplej to zaczniemy znowu coś kręcić w plenerach w planach jest wyjazd do Bełchatowa na kopalnie odkrywkową węgla brunatnego fajny teren ,fajne podjazdy organizowany był tam Redbull 111 Megawatt wstępnie umówiony jestem z miejscowymi chłopakami oni też kręcą filmy tak wiec może coś fajnego razem zmontujemy . Następna sprawa to zlot integracyjny wiem że niektórzy maja daleko ale zapewniam że warto , jak zauważyliście nawet atv Polska organizuje tu swoje imprezy co widać na ich filmach ,miejsca takie jak Pustynia Siedlecka, Biskupice , i ogólnie cała JURA Krakowsko-Częstochowska to najlepsze tereny do jazdy Quadami zapraszam wszystkich kto tylko ma ochotę i bez względu czym jeździ ważne jest tylko to by było nas jak najwięcej i żeby była super zabawa wystarczy tylko się umówić nie trzeba tu żadnych organizatorów ,stoisk reklamowych czy koncertów tylko fajna ekipa i cała niedziela od rana w zaje***** stym terenie a uważam że dla chcącego nic trudnego . Oczywiście nie teraz tylko jak już będzie ciepło a dni długie szacuje ze czerwiec będzie najbardziej optymalny , na pewno trzeba będzie to uwiecznić na filmach Video które później pojawia się gdzie by indziej jak nie tu tak więc apeluję do wszystkich ! Weźmy się i zróbmy coś !!! Pozdrawiam Marcin