SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
Ja je ma tylko dla policji o one są mi tylko po to potrzebne po nic więcej a w dodatku są najmniejsze z dostępnych i najlepiej wygladają reszta mnie wali najważniejsze by nie przecierać ich ręką jak są ubłocone bo sie cały odblask porysa wrazie zabrudzenia myć bierzacą wodą lub karcherem i nie ma problemu pozatym jak lecimy i jadę pierwszy to nie muszę sie oglądać czy zamną jadą a my mamy hit zenony więc dobrze widać światło dla mnie zdaja egzamin mimo że to lipa .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Dzięki za odpowiedzi.A znacie jakies inne lusterka tak dyskretne i male jak te powerrmadd
-
http://allegro.pl/lusterka-na-konce-kierownicy-koncowki-kierownicy-i4947227153.html
Panowie,ponieważ u mnie toczy się wojna z żoną o quada,to mam pytanie.Mianowice,gdzie zamątować w lucku zaczep[kulowy] do małej przyczepki , tak żeby żonka mogła sobie różne czary wozić[kosiarka do trawy,skoszona trawa itp] jak takie cudo zamątuje to będzie kolejny argument do zostawienia lucka.Dodam,że w razie czego musi być łatwy w demontażu,więc gdzie go najbezpieczniej zamontować i jak?
- marcinkos
- Quad:: Swap Garage Honda LS 500
Kupujesz kulę haka np. [quote]http://allegro.pl/kula-hak-quad-traktor ... .htmlquote] docinasz kawałek grubszej blachy montujesz do niej kulkę i całość przykręcasz do tylnego wahacza śrubami trzymającymi piastę
-
dokup jeszcze pług to będziesz miał następny argument i powiedz jej że jak Putin rozpęta wojnę to samochody na nic się zdadzą a taki quad to będzie zaj bisty środek lokomocji jak dróg już nie będzie hehe ja tak mojej mówię co do haka nie wiem popatrz w necie jest tego pełno
Ostatnio zmieniony czw 08 sty, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MarcinKos dzisiaj jeździłem po podwórku twoim gadem ale nadal nie mam nerf barów i tylnej lampy jak przyjdą to zakładam robię testy w plenerze i do odbioru
Ostatnio zmieniony czw 08 sty, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 2 razy.
- marcinkos
Ja będę u Ciebie za jakieś 10 dni to mam nadzieję że już wszystko będzie bo doczekać się nie mogę, codziennie wypatruję za zdjęciami wiec jak już zacznie jakoś wyglądać to wrzucaj
-
kurde za dużo tych świąt a między nimi weekendów było i wszystko tak mozolnie idzie ale do twojego powrotu wszystko powinno być na tip top dzisiaj został pobity rekord przyjechał do mnie lucek z Sulęcina aż 450 km i będzie nim jeździła kobieta dla tego będzie w nie tuzinkowym kolorze czyli białym bo różowych nie ma same białe wyjeżdżają ostatnio ze SWAP GARAGE
Ostatnio zmieniony czw 08 sty, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
- marcinkos
Tylko kwestia czasu i z zagranicy kolejki się będą ustawiać a trochę tego jeździ po świecie pod różnymi nazwami.
Nie żeby żółty był brzydki ale biały rządzi
Nie żeby żółty był brzydki ale biały rządzi
Ostatnio zmieniony czw 08 sty, 2015 przez marcinkos, łącznie zmieniany 1 raz.