SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Powiem Ci tak... żebym był na miejscu... to na 100% w Ostrołęce tez juz by lucyfer latał. .. ala z braku czasu niestety musze czekać. ... ale to nie oznacza ze się zastanawiam ... po przeczytaniu pierwszego ogłoszenia juz się napalilem. .... ale.... niestety siła wyższa . Ale co się odwlecze to nie uciecze! !!
Już nie powiem nic jak się pierwsze filmiki pokazały! Wtedy tylko jedna myśl w głowie. .... musze coś takiego mieć
Już nie powiem nic jak się pierwsze filmiki pokazały! Wtedy tylko jedna myśl w głowie. .... musze coś takiego mieć
http://olx.pl/oferta/access-lucky-star-honda-yamaha-500cc-CID5-ID7CAcp.html#0e7818928e czy ten quad jest wart uwagi ???????
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
ja tego quada robiłem jakis czas temu technicznie ok opony dobre plastik naprawiany na jednym błotniku i chyba tyle z dodatków to ma tylko lampe ledową tylną i jest pomalowany jak widać na foto olej i świece nie były wymieniane .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Quad:: Ls 500cc
Siema Quad jest mój na razie aktualne jeszcze on był Laleczka jak go zaprowadziłem do Marcina w porównaniu do nie których co Mu ludzie przyprowadzają dawaj na PW nie będę zachwalal
-
Dystans
niema
niema
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Czy to są takie jak twoje Marcin?http://allegro.pl/oslony-na-dlonie-powe ... 80507.html
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
chyba takie same nawet w dobrej cenie tylko jeszcze lusterka czy są w komplecie ??
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Lusterka powermadda to najgorszy shit jaki kiedykolwiek powstał
Szczerze, mam te osłonki owszem dobrze chronią przed gałązkami, ale te lusterka to przydają się tylko w nocy i wtedy gdy jadący za Tobą ma bardzo mocne światła
Szczerze, mam te osłonki owszem dobrze chronią przed gałązkami, ale te lusterka to przydają się tylko w nocy i wtedy gdy jadący za Tobą ma bardzo mocne światła
Ozo Drapers Squad
-
Dobrze mówisz mam tez te powermadd
a w tych lusterkach nic kompletnie nie widać
a w tych lusterkach nic kompletnie nie widać