SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Swieta prawda ale forum to nie tylko szukanie rozwiazan awarii... to tez dzielenie sie swoja pasja i osiagnieciami... zarazenie tym kogos innego....
Ja np caly rok siedze za granica i z wielka przyjemnoscia czytam i ogladam wasze poczynania... a zarazem zaje***** zazdroszcze i nie moge sie doczekac urlopu zeby przytulic samotna lucynke ktora czeka w garazu...
Ale jeszcze rok moze dwa... i nasza rozlaka mam nadzieje sie skonczy hehe
Ja np caly rok siedze za granica i z wielka przyjemnoscia czytam i ogladam wasze poczynania... a zarazem zaje***** zazdroszcze i nie moge sie doczekac urlopu zeby przytulic samotna lucynke ktora czeka w garazu...
Ale jeszcze rok moze dwa... i nasza rozlaka mam nadzieje sie skonczy hehe
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
No niestety nie mogę zacząć naprawić quada bo muszę czekać do zakończenia sprawy z wypadkiem bo całą winę za zdarzenie chcą na mnie zrzucić i próbuje jakoś to odkręcić. Jak się uda to dostane coś odszkodowania za quada.
-
- Quad:: Lucky Star 500
- Imię: Bartek
Brak awarii to prawda ja zrobiłem prawie 4000km i klocki wymieniłem z tyłu ale to norma Banan na japie cały czas... tankowac i wariowac...
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
ja ostatnio leję V power NITRO +100 na shellu i jest różnica lepiej sie wkręca i jest elastyczniejszy
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Gruszkin8804
- Quad:: Lucyfer
- Imię: Łukasz
Siema chłopaki no ja bym wrzucił jakiś filmik tylko niema mnie kto nagrać latam samotnie i tu jest własnie lipa...Maszyna sprawuje sie zaje*****... ostatnio tez znalazłem małe pękniecie na wahaczu..
-
ja dzisiaj pospawałem swój wahacz ale po całości od dołu mam nadzieję że teraz będzie dobrze jak nie ma cie kto kręcić to sam się nakręć
Standard w Lucku. U mnie na gwarancji wymienili i zaraz po gwarancji znowu pękł. Pospawałem i zapomniałem o temacieGruszkin8804 pisze:Siema chłopaki no ja bym wrzucił jakiś filmik tylko niema mnie kto nagrać latam samotnie i tu jest własnie lipa...Maszyna sprawuje sie zaje*****... ostatnio tez znalazłem małe pękniecie na wahaczu..
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Nie wazne ze nie ma cie kto nagrac... stawiasz kamere... telefon czy co tam masz do nagrywania na pienku drzewa... slupku... czy co tam jest pod reka i jazda.... zeby nagrac palenie laczka nie trzeba osoby trzeciej hehe[emoji16]
Marcin czekam na obiecane filmiki... jeszcze 2 tygodnie i ja cos wrzuce....
Marcin czekam na obiecane filmiki... jeszcze 2 tygodnie i ja cos wrzuce....
-
Za tydzień dołączy następny ziomek z wawy dzisiaj przyprowadził maszynkę a z nią komplet nowych plastików jak zrobię wrzucę filmik prezentacyjny
-
a jak by ktoś był zainteresowany to mam trochę gratów do Ls w tym silnik 300 cc rok 2009 przebieg 1700 km
Ostatnio zmieniony pn 28 lip, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.