SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 28 gru, 2014

kit z nim jak ktoś wali w hu.. to musi sie z tym liczyc że ludzie go obsmarują a ja uczę sie też na czyichś błedach wiec wole nie ryzykować skoro piszecie że takie akcje z tym typkiem mieliście poza tym pal licho to czekanie tylko jak mi jakis zajechany amor wyśle to wole sobie odpuścić poczekam może sie coś trafi ;)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » pn 29 gru, 2014

Jak tam wszyscy zyja po Swietach?? Przejedzeni... przepici!!!
Marcin nowe projekty juz po swietach robisz?? Gdzie nastepne w Polske ruszaja?? Moze w koncu ktos z moich okolic sie trafi..... bo patrze ze na kurpiach jeszcze lucufera na ma

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pn 29 gru, 2014

teraz Toruń później Łódź a następne to nie wiem nie pamiętam kilku sie zapowiadało że będą dzwonić po nowym roku .

A ja wymieniam tylny plastik na nowy bo mi pękł na mrozie od drgań chyba bo zadnej przygody nie miałem i zmieniam wydech na dwa wydechy po obu stronach od yamahy R1 2007-2008r no i wkońcu ten bumper może przyjdzie bo czekam już naniego ok miesiąc ale z atv expert pisali że już niedługo ma być więć maszyna znów optycznie wypięknieje ;)

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » pn 29 gru, 2014

No to z Nowym Rokiem piekne zmiany sie szykuja!!!!! Czekam na rezultaty. Ja musze przekrecic do braciaka czy sie namyslili... bo czas plynie a widze ze ty robota zawalony jestes... a termin oczekiwania sie zwieksza... hehe

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » pn 29 gru, 2014

To się chłopakom popyt na plastiki zrobił żeby zaraz znowu nie zdrożały :D. A temat podwójnego wydechu będę bacznie obserwował ;)

Awatar użytkownika
costigan
Quad:: Lucky Star sp300

Post autor: costigan » pn 29 gru, 2014

Szukam handbarów bo zimno w dłonie i mam pytanie czy znacznie zmniejszają odczuwane zimno i czy mocowania są dedykowane do lucka czy to standard znalazłem handbary acerbis http://allegro.pl/handbary-acerbis-oslony-rak-flag-mx-zolte-i4861448166.html

co o tym sądzicie? na jednym z przerabianych quadów były takie zamontowane

mar212
Quad:: Access

Post autor: mar212 » pn 29 gru, 2014

Ja ma coś podobnego (inna firma), moje odczucia są takie, jest trochę cieplej ale szału nie ma, a i tak najbardziej marznie mi kciuk.
Na zimę zrobiłem sobie osłony ze starych baniek 5l, bańka ma dwie większe ściany, i te ściany odciąłem, pomalowałem itd. zamocowałem w miejsce handbarów "letnich".
Te z bańki wg mnie dają o wiele lepszy efekt, mają większą powierzchnię osłaniającą przed wiatrem, jak odpowiednio zamotujesz to chronią jeszcze kciuk.

Awatar użytkownika
costigan
Quad:: Lucky Star sp300

Post autor: costigan » pn 29 gru, 2014

Trzeba może zainwestować w rękawice odpowiednie ja śmigam w zwykłych foxach

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pn 29 gru, 2014

moje zdanie jest takie hand bary nie maja chronić przed wiatrem tylko przed rÓżnego rodzaju krzakami itd.. dlatego też nie zauważyłem by było coś cieplej z nimi ja już dawno nie jeżdżę w rekawiczkach letnich tylko w zimowych na narty i wtedy paluchy nie marzną ;) te ACCERbissy mają standardowy zestaw do mocowania jest to uniwersalne nie powinieneś mieć problemu z montażem :)

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 30 gru, 2014

Niezły FAKE ;)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6qMTMBY8Eoc[/youtube]

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”