SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
no i jestem jutro zabieram sie za składanie tego białego na nowych plastikach jak tylko skończę dodam filmik i link do aukcji jak by ktoś był zainteresowany a jesli chodzi o Swap na nowym silniku znowu pudło nie to że nie dało by rady zrobić ale zależy mi by to estetycznie wyglądało a tu mogło by być różnie więć temat schodzi ponownie na dobór odpowiedniego silnika ale spokojnie co sie odwlecze to nie uciecze może jak będę miał fundusze ze sprzedaży tego Quada którego teraz zrobie na sprzedaż to pokuszę sie o coś na wtrysku
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Witam mam pytanko marcinSWAPcb500 natury technicznej nie orientujesz się ile dokładnie ma średnica rury która wchodzi w oryginalny tłumik do LS. Trochę się już tego na odkręcałeś a więc może znasz, a pytam sie bo zamierzam do besti jakiś tłumik sportowy ogarnąć i nie wiem jakiej średnicy dolot.Może jakieś sugestie?
-
nie pamiętam dokładnie ale jak nie zapomnę to ci dzisiaj zmierzę a co do tłumika to ciężko mi ci coś doradzić bo czasem bywa tak że po założeniu tłumika przelotowego zamiast chodzić lepiej to mu jeszcze ze 2-3 km zabierzesz więć tutaj musiał byś popytać tych co mają już takie próby za sobą żeby nie okazało sie żę poniesiesz jakieś koszty a quad będzie słabszy niż na oryginalnym tłumiku a jesli chodzi o przejśćie rury kolektora w tłumik to zawsze można zastosować jakąś przejściówkę i już .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
No to ja czekam na sprawozdanie z nowego dziela...
A pozostali zeswapiwani koledzy mogli by sie pochwalic jakimis doswiadczeniami z kazdy... do tego jakas relacja wideo z poczynan luckow po swapie
A pozostali zeswapiwani koledzy mogli by sie pochwalic jakimis doswiadczeniami z kazdy... do tego jakas relacja wideo z poczynan luckow po swapie
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
No niestety mój już od prawie miesiąca stoi w garażu uszkodzony
-
ja w niedzielę lecę na pustynię Błędowską zbadać tamten teren to największa pustynia w Polsce oczywiście coś nakręcimy a tak że w najbliższym czasie będzie jakiś spalony kapeć i wheelie zaraszam do kin w krótce:D hehe
-
ja dołączam się do pytania Tomka co z wami chłopaki wrzucać filmy ,foty niech się coś dzieje
- Tomek_LS500cb
Re: Odp: SWAP Lucky Star
No mam nadzieje ze po tym apelu cos ruszy.... hehe
Marcin czekamy na burn out... weelie tez mile widziane [emoji609][emoji100]
Beben twoj jeszcze nie naprawiony?? Co tak dlugo?? Duze zniszczenia czy tylko ten nieszczesny wahacz??
Marcin czekamy na burn out... weelie tez mile widziane [emoji609][emoji100]
Beben twoj jeszcze nie naprawiony?? Co tak dlugo?? Duze zniszczenia czy tylko ten nieszczesny wahacz??
- Tomek_LS500cb
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Mam takie wrazenie ze koledzy ktorzy sa juz po swapie przestali zagladac na forum....
Powod...brak awarii sprzetu... brak potrzeby poszukiwania rozwiazan natury technicznej jak to zrobic... gdzie tego szukac... dlaczego to znowu nie dziala... hehe
Ale to nie o to tylko chodzi...
Marcin jak ich spotkasz to zmus za wszelka cene do dzielenia sie wrazeniami i doswiadczeniami... hehe
Bo zaczyna nuda wiac w temacie [emoji16][emoji12]
Powod...brak awarii sprzetu... brak potrzeby poszukiwania rozwiazan natury technicznej jak to zrobic... gdzie tego szukac... dlaczego to znowu nie dziala... hehe
Ale to nie o to tylko chodzi...
Marcin jak ich spotkasz to zmus za wszelka cene do dzielenia sie wrazeniami i doswiadczeniami... hehe
Bo zaczyna nuda wiac w temacie [emoji16][emoji12]
-
tak jak mówisz brak awarii to główna przyczyna możliwe że na ich miejscu też bym nie miał tu po co zaglądać a że nuda się wkrada no cóż sami w dwójkę tematu nie rozpalimy jak to we wszystkim co nowe na początku bumm później troszkę wszystko zwalnia własnie w tym momencie odebrałem nową dorabianą zębatkę na tył o większej ilości zębów i kupiłem nowe łożyska na tylnią ośkę po 32 zł za szt FAGA jeszcze tylko muszę wachacz dać do pospawania bo mam pęknięcie ale to standard w LSach i jutro składam maszynkę by była gotowa na niedzielę może się coś nakręci to wrzucę na forum. Zachęcam wszystkich nieśmiałych by nie tylko czytali ale i brali czynny udział w forum wrzucali filmy i foty . Chłopaki SWAPAKI co z wami ??????????