SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Tomek_LS500cb » czw 18 gru, 2014

Trzeba pomyslec o autoryzowanym punkcie sprzedazy[emoji12]
Jak bedziesz chcial przedstawicielstwo na polnocna wschodnia Polske... to ja sie pisze[emoji57]

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » czw 18 gru, 2014

dokładnie :D zapowiadał sie chłopak z Bydgoszczy chyba najdalej jak do tej pory ponad 400km ;) szuka by kupic lucka i na warsztaT :)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

Marcin napisz mi na pv za ile ty masz te plastiki z atvexpert.. bo przed chwila na allegro z motomaniaca znakazlem za 300zl za sztuke.... a z atvexpert 350zl....
Jaka ty masz cene jak u nich zamawiasz?? Moze warto pinegocjowac...

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » czw 18 gru, 2014

Ja właśnie zamawiałem w tej cenie z motomaniaca przód 300zł a tył 350. Dostępne w 5 kolorach. Także myślę ,że już negocjować nie trzeba bo to i tak mega tanio jak za oryginalne plastiki :].

Marcin ATV SWAP Garage

szczerze sam to mówiłem chłopakom z ATV expert i oni też widzieli że motomaniak ostro zszedł z cen plastików tak więc teraz nie ma w zasadzie znaczenia jaki kolor bo cena juz bez mała taka sama jak za białe i czarne i motomaniak zrobił cenę najnizsza na rynku tak wiec teraz oni maja najtaniej ale ja mogę mieć za tyle samo z experta ;) więc jak ktos szykuje sie na SWAP i przy okazji chce wymienic plastiki to u mnie będzie miał za tyle samo co najtansze dostępne na rynku więc nie musi smemu sie z tym pierniczyć tylko moze to zrobic za jednym zamachem przy okazji SWAPU ;)

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

No i o to mi chodzilo....
A o negocjacje to wlasnie chodzilo mi z atvexpert... pamietam kilka lat temu wszyscy za jeden plastik krzyczeli ponad 5oozl ....
Ale i tak chyba zostane przy bialo-czarnym.... nie wiem czemu ale bardzo mi sie spodobal... chyba ze beda zielone mieli dostepne bo widzialem ze kiedys mieli... a ten zielony u nich wygladal jak z palety kawasaki ninja

Marcin ATV SWAP Garage

sprzedawcy doszli do wniosku iz lepiej sprzedawać taniej ale sprzedawać i zarabiać niż cenić plastiki nie wiadomo ile a ludzie zamiast kupować nowe to klecili stare bo cena nowych była zaporowa teraz jak ktoś złamie plastik to cena na tyle jest przystępna że jest go stać by kupić nowe a nie lepic stare i tym sposobem sprzedadzą moze taniej ale wiecej im tego schodzi i suma sumarum lepiej na tym wyjdą ;) a i użytkownicy quadów są zadowoleni bo moga ubrać swoją maszynę w nowe szaty a nie dziadem na nity i blachy pokleconym jeździć ;)

Awatar użytkownika
trauma

Dokładnie lepiej tego nie można było ująć :]. Fajnie ,że części do LSów stają się coraz bardziej dostępne i w coraz lepszych cenach :]. Jeszcze żeby access zaczął produkować bardziej elastyczne te plastiki jak w japońcach to byłoby pięknie. Bo nawet jeśli są po 300 stówki to jak każda gleba będzie kończyła się wymianą plastików to studnia bez dna :p

Marcin ATV SWAP Garage

to tutaj ci doradzę albo chcesz mieć ładnego quada do podobania sie to wtedy uwazaj by sie nie wydupcyc albo quada do ciorania to wtedy poobcinaj błotniki i tylko cioraj wtedy nic sie nie złamie i bedzie cacy chyba ze robimy drugą sztuke na cioranie :P druga sprawa jest taka że kolega z Kędzierzyna Koźla który zakupił odemnie tego białego wyrżnął juz pare razy i plastików nie połamał ;) nawet jest jeden filmik jego produkcji tu na forum gdzie zalicza glebe i plastiki sie nie złamały ale były nowe czyli były bardziej elastyczne i na dworze było cieplej wiadomo że na mrozie wszystko jest łamliwe poprostu miałeś pecha i troche z gazem przesadziłeś ;)

Awatar użytkownika
trauma

To ,ze z gazem przesadzilem to wiem :p pierwszy snieg, pierwsze lzy :p. Ale w sumie zostanie mi teraz kplt plastikow to nie bede go sprzedawal tylko zostawie sobie i bede mial na okres jesienno-zimowy gdzie quad i tak ciagle uje**ny to nie musi ladnie wygladac :).

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”