SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Trzeba pomyslec o autoryzowanym punkcie sprzedazy[emoji12]
Jak bedziesz chcial przedstawicielstwo na polnocna wschodnia Polske... to ja sie pisze[emoji57]
Jak bedziesz chcial przedstawicielstwo na polnocna wschodnia Polske... to ja sie pisze[emoji57]
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
dokładnie zapowiadał sie chłopak z Bydgoszczy chyba najdalej jak do tej pory ponad 400km szuka by kupic lucka i na warsztaT
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
Marcin napisz mi na pv za ile ty masz te plastiki z atvexpert.. bo przed chwila na allegro z motomaniaca znakazlem za 300zl za sztuke.... a z atvexpert 350zl....
Jaka ty masz cene jak u nich zamawiasz?? Moze warto pinegocjowac...
Jaka ty masz cene jak u nich zamawiasz?? Moze warto pinegocjowac...
Ja właśnie zamawiałem w tej cenie z motomaniaca przód 300zł a tył 350. Dostępne w 5 kolorach. Także myślę ,że już negocjować nie trzeba bo to i tak mega tanio jak za oryginalne plastiki :].
-
szczerze sam to mówiłem chłopakom z ATV expert i oni też widzieli że motomaniak ostro zszedł z cen plastików tak więc teraz nie ma w zasadzie znaczenia jaki kolor bo cena juz bez mała taka sama jak za białe i czarne i motomaniak zrobił cenę najnizsza na rynku tak wiec teraz oni maja najtaniej ale ja mogę mieć za tyle samo z experta więc jak ktos szykuje sie na SWAP i przy okazji chce wymienic plastiki to u mnie będzie miał za tyle samo co najtansze dostępne na rynku więc nie musi smemu sie z tym pierniczyć tylko moze to zrobic za jednym zamachem przy okazji SWAPU
- Tomek_LS500cb
No i o to mi chodzilo....
A o negocjacje to wlasnie chodzilo mi z atvexpert... pamietam kilka lat temu wszyscy za jeden plastik krzyczeli ponad 5oozl ....
Ale i tak chyba zostane przy bialo-czarnym.... nie wiem czemu ale bardzo mi sie spodobal... chyba ze beda zielone mieli dostepne bo widzialem ze kiedys mieli... a ten zielony u nich wygladal jak z palety kawasaki ninja
A o negocjacje to wlasnie chodzilo mi z atvexpert... pamietam kilka lat temu wszyscy za jeden plastik krzyczeli ponad 5oozl ....
Ale i tak chyba zostane przy bialo-czarnym.... nie wiem czemu ale bardzo mi sie spodobal... chyba ze beda zielone mieli dostepne bo widzialem ze kiedys mieli... a ten zielony u nich wygladal jak z palety kawasaki ninja
-
sprzedawcy doszli do wniosku iz lepiej sprzedawać taniej ale sprzedawać i zarabiać niż cenić plastiki nie wiadomo ile a ludzie zamiast kupować nowe to klecili stare bo cena nowych była zaporowa teraz jak ktoś złamie plastik to cena na tyle jest przystępna że jest go stać by kupić nowe a nie lepic stare i tym sposobem sprzedadzą moze taniej ale wiecej im tego schodzi i suma sumarum lepiej na tym wyjdą a i użytkownicy quadów są zadowoleni bo moga ubrać swoją maszynę w nowe szaty a nie dziadem na nity i blachy pokleconym jeździć
Dokładnie lepiej tego nie można było ująć :]. Fajnie ,że części do LSów stają się coraz bardziej dostępne i w coraz lepszych cenach :]. Jeszcze żeby access zaczął produkować bardziej elastyczne te plastiki jak w japońcach to byłoby pięknie. Bo nawet jeśli są po 300 stówki to jak każda gleba będzie kończyła się wymianą plastików to studnia bez dna :p
-
to tutaj ci doradzę albo chcesz mieć ładnego quada do podobania sie to wtedy uwazaj by sie nie wydupcyc albo quada do ciorania to wtedy poobcinaj błotniki i tylko cioraj wtedy nic sie nie złamie i bedzie cacy chyba ze robimy drugą sztuke na cioranie druga sprawa jest taka że kolega z Kędzierzyna Koźla który zakupił odemnie tego białego wyrżnął juz pare razy i plastików nie połamał nawet jest jeden filmik jego produkcji tu na forum gdzie zalicza glebe i plastiki sie nie złamały ale były nowe czyli były bardziej elastyczne i na dworze było cieplej wiadomo że na mrozie wszystko jest łamliwe poprostu miałeś pecha i troche z gazem przesadziłeś
To ,ze z gazem przesadzilem to wiem :p pierwszy snieg, pierwsze lzy :p. Ale w sumie zostanie mi teraz kplt plastikow to nie bede go sprzedawal tylko zostawie sobie i bede mial na okres jesienno-zimowy gdzie quad i tak ciagle uje**ny to nie musi ladnie wygladac .