SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
bo najlepiej podawać rozmiar wkładki w cm i wtedy nie ma mowy ze nie beda pasowały poza tym ja zawsze kupuje rozmiar wieksze niż mam rapcia na wypadek jazdy zimą i grubych skarpet
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
No Panowie w końcu mam :]. Doszedł do mnie właśnie nowiutki pachnący jeszcze tajwańskimi rączkami przedni plastik do lucka . Kolor jest zaje**sty . Teraz czekam tylko na info od mojego spawacza-artysty :p I będzie poskładany. Plastik ma tak fajny kolor ,że chyba zdecyduje się w niedługim czasie na drugą nówkę i chyba zrobię jakiś swój koncept wizualny :p. Ale to jeszcze muszę przemyśleć jak poskładam wszystko
A i taka uwaga nie wiem czy mi się tylko wydaje czy faktycznie tak jest. Ale mam wrażenie jakby ten nowy plastik był bardziej elastyczny jak tak porównywałem ten stary z nim. Ale być może to tylko moje odczucie .
[/URL]
A i taka uwaga nie wiem czy mi się tylko wydaje czy faktycznie tak jest. Ale mam wrażenie jakby ten nowy plastik był bardziej elastyczny jak tak porównywałem ten stary z nim. Ale być może to tylko moje odczucie .
[/URL]
-
wiadomo że jak plastik jest nowy to jest bardziej elastyczny niz stary nadgryziony zębem czasu słońce jest najwiekszym wrogiem plastikowych rzeczy pali je az sie odbarwiają co mozna za obserwowac jak sie nieraz jakaś naklejkę oderwie a tam ładny żywy kolor gdzie do okoła wszystko wyblakłe i wysusza az ten robi sie twardy i łamliwy
-
myślałem i myślałem i kupiłem brakujące ogniwo w moim zawieszeniu amor tylny od ltz
No nieźle. Ja mam czerwone sprężyny, wiesz możne jaka jest różnica miedzy żółtymi, a czerwonymi?
A jakie odczucia po zmianie przedniego zawieszenia, było warto?
A jakie odczucia po zmianie przedniego zawieszenia, było warto?
-
tak teraz z czystym sumieniem moge powiedziec że było warto po ostatnim wypadzie na 3 takie lucki które zreszta znacie z fotek mój ,czerwony i ten biały ostatnio zrobiony stwierdzam ze róznice widać ale dopiero w konkretnym terenie gdzie te amortyzatory muszą pracowac na pełnym gwizdku tam gdzie ja przechodziłem 100km/h chłopakom przy 70 chciało ręce wyrawać ze stawów a dodam że zupełnie nie mam nic wyregulowane dlatego tez po tym wyjeździe doszedłem do wniosku iż muszę zmienić jeszcze tył by było jak należy myślę że jak jeszcze wszystko dobrze wyreguluję to będzie super a co do koloru sprężyn to wydajemi sie że to chyba kwestia rocznika ale sprawność taka sama no i czekam na przedni bumper idzie do mnie z Portugali na przyszły tydzień powinien być mogłem go zamówić na allegro i był by już u mnie ale chłopaki z ATV EXPERT sciagną mi go za trochę lepsza kase więc warto poczekać
-
Luciusz z KOŁA PRZED ZABIEGIEM
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wu0bkbMQ4xE[/youtube]
Po Zabiegu
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=te8qDeeekFs[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wu0bkbMQ4xE[/youtube]
Po Zabiegu
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=te8qDeeekFs[/youtube]
Ostatnio zmieniony śr 17 gru, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 3 razy.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
U mnie roznica bedzie podobna!!!! Ale metamorfoza gigantyczna!!!!
-
powoli Tomek sie zbliżam w twoją strone następny z Torunia
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Jeszcze troche i Ostroleka bedzie!!!! A za niedlugo lucyfery zaleja cala Polske