SWAP Lucky Star
- Gruszkin8804
- Quad:: Lucyfer
- Imię: Łukasz
Re: SWAP Lucky Star
heheh Trauma pokazałeś klasę; Ale to jest nieuniknione myślę ze większość z nas zaliczyło glebę i to nie jedna dobrze ze sie nie połamałeś...
No Lucek juz rozebrany.
. Trochę mnie dzisiaj kości zaczęły dopiero boleć ;s . Wrzucam foty plastików. Co do przodu to wydaje mi się ,że nie ma sensu tego nawet próbować ratować? A co sądzicie o tylnej części? Żadnego elementu tam nie brakuje tylko popękały. Myślicie ,że warto to reanimować? Zależy mi żeby to ładnie wyglądało. Także chętnie wysłucham bardziej doświadczonych w temacie lepienia :].
. Trochę mnie dzisiaj kości zaczęły dopiero boleć ;s . Wrzucam foty plastików. Co do przodu to wydaje mi się ,że nie ma sensu tego nawet próbować ratować? A co sądzicie o tylnej części? Żadnego elementu tam nie brakuje tylko popękały. Myślicie ,że warto to reanimować? Zależy mi żeby to ładnie wyglądało. Także chętnie wysłucham bardziej doświadczonych w temacie lepienia :].
Ostatnio zmieniony wt 09 gru, 2014 przez trauma, łącznie zmieniany 2 razy.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Tyl do pospawania... jak znajdziesz goscia ktory sie tym zajmuje i ma dobra spawarke do plastikow i przede wszystki dobierze wlasciwe spoiwo do plastiku to nawet sladu nie bedzie... co do przodu... jak by sie tak uparl to tez by to pospawal... ale... jest sporo potrzaskany i nie wiem czy to ma sens. Widzialem pospawane plastiki i jak jest dobrze zrobione to jest prawie niewidoczne
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
tył ogarniesz możesz później odciecie koloru zrobić ciut wyżej by spaw zamalować na czarno a przód do wymiany jeśli ma być ładnie
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Marcin jak byś znalazł trochę czasu to zmierzyłbyś długość oryginalnego amorka tzn. od środka otworów?
No przod bd wymienial bo musi byc ladnie a tyl moze przed swietami jeszcze polepie
-
ok jak nie zapomnę to jutro zmierzę i wieczorem ci napiszę przed świętami zaprezentuje quada który przejdzie największą metamorfoze ze zlumpionego dość ostro egzemplaża w pięknego łabędzia hehe dodam fotki przed i po bo różnica będzie kolosalna heheZibi83 pisze:Marcin jak byś znalazł trochę czasu to zmierzyłbyś długość oryginalnego amorka tzn. od środka otworów?
- krzychsolt
- Quad:: Lucyfer LS 500
- Imię: Krzysiek
Siemanko wszystkim, temat mam przeczytany od deski do deski choć nic nie pisałem. Tak się też na wiosnę przymierzam do ls oczywiście do przeróbki i bardzo mnie cieszy Marcin, że masz klienta z Koła bo mam tam blisko i jakby co mogę sobie obejrzeć i się zdecydować na tą opcję. Pozdro
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Tu sie nie ma nad czym zastanawiac wystarczy ze przeczytales... pewnie filmiki tez widziales... a to mowi samo za siebie
-
Zibi 83 zmierzyłem ci ten amor długość oryginalnego amorka od środka do środka otworu montażowego to 46 cm