SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Albo grubo albo wcale - gleba dobra. Kości będą bolały dopiero po kilkunastu godzinach Dobrze, że nic Ci się nie stało - dla pocieszenia dodam że w zeszłym roku w podobny sposób nie zmieściłem się w bramy
Zazdroszczę pogody
Zazdroszczę pogody
Ozo Drapers Squad
No plastiki głównie przód się po lewej stronie posypał ale tylko to co nad kołem ten czarny w okolicy lampy nie ruszony. Tył trochę popękał. Właśnie kiera jakimś cudem przetrwała to.. Jedynie co klamka sprzęgła się w dół skierowała ale nastawiłem tak jak trzeba i wróciła na swoje miejsce. Licznik też fartem ocalał bo wyrwało go z mocowania i sobie dyndał :p. Ale wszystko w nim działa także myślę ,że nie dużym kosztem uda mi się to po ogarniać :p. Zawiozę może jeszcze w tym tyg plastiki do speca od spawania i zobaczymy co mi powie. Jak nie to zapodam nowy czarny komplet ;s.
A mnie troche biodro boli ale tak to spoko jest nawet :]. Dobrze ,że byłem w kpl stroju. ;}
A mnie troche biodro boli ale tak to spoko jest nawet :]. Dobrze ,że byłem w kpl stroju. ;}
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Wszyscy się ostatnio wywracają. Ja też dwa razy glebe zaliczyłem raz w kumpla bażanta w d*** mu wjechałem i na bok poleciałem a drugi raz to w trakcie tego nieszczęśliwego wypadku na plery na asfalt poleciałem. Ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
no z tymi plastikami tak jest ja wszoraj w nic nie przyładowałem a na tylnym plastiku w jednymi miejscu nadpękł na odcinku 4cm z nieznanej mi przyczyny dodam że nigdy też nie był klejony niska temperatura i wszystko sztywne i łamliwe . Przynajmniej quad ci po głowie nie przejechał jak moiemu ziomkowi wczoraj o te plastiki to na pw pisz
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
No to też nie ciekawie :s. Kur... Ja pierwszy snieg i od razu paciak. Jak już poczułem ,że straciłem kontrolę na Luckiem to wiedziałem ,że nie skończy się to dobrze
Ta się często zdarza że jak z poślizgu quad złapie przyczepne podłoże to lubi wywrócić kiedyś tak na asfalcie złapałem na zakręcie kamienie i żwir i jak już złapał asfalt to wylądował na kierownicy ja plastiki z przodu mam ucięte nadkola po tym jak został położony
-
tak jest zawsze fajnie sie driftuje przy 30km/h później przy 60km/h a później przy 100km/h i jak juz nabierasz pewnosci to nagle przecholujesz i lipton;) ważne że sobie nic nie połamałes to jesteś wstanie zarobić na naprawę:D
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Powiem ci Marcin że Marcin miał sporo szczęścia z tym upadkiem że nic mu się nie stało bo nie ciekawie to wyglądało i o tyle dobrze że on przeważnie w zbroi jeździ to go też uratowało.
No przy tak ostrym sprzecie to juz kompletny ubior jest niezbedny nawet przy przejazdzce w kolo komina. Ja ta glebe zaliczylem 200m od domu.
-
akurat zbroi nie miał tylko kurtkę zimowąbeben1982 pisze:Powiem ci Marcin że Marcin miał sporo szczęścia z tym upadkiem że nic mu się nie stało bo nie ciekawie to wyglądało i o tyle dobrze że on przeważnie w zbroi jeździ to go też uratowało.
dzisiaj przywieźli mi następnego quada z Koła jest czerwony plastiki połamane ale będzie ładny biały , z nerf barami itd..
Ostatnio zmieniony pn 08 gru, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.