SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Ikar » pn 08 gru, 2014

Albo grubo albo wcale - gleba dobra. Kości będą bolały dopiero po kilkunastu godzinach :) Dobrze, że nic Ci się nie stało - dla pocieszenia dodam że w zeszłym roku w podobny sposób nie zmieściłem się w bramy :D

Zazdroszczę pogody :(
Ozo Drapers Squad

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » pn 08 gru, 2014

No plastiki głównie przód się po lewej stronie posypał ale tylko to co nad kołem ten czarny w okolicy lampy nie ruszony. Tył trochę popękał. Właśnie kiera jakimś cudem przetrwała to.. Jedynie co klamka sprzęgła się w dół skierowała ale nastawiłem tak jak trzeba i wróciła na swoje miejsce. Licznik też fartem ocalał bo wyrwało go z mocowania i sobie dyndał :p. Ale wszystko w nim działa także myślę ,że nie dużym kosztem uda mi się to po ogarniać :p. Zawiozę może jeszcze w tym tyg plastiki do speca od spawania i zobaczymy co mi powie. Jak nie to zapodam nowy czarny komplet ;s.

A mnie troche biodro boli ale tak to spoko jest nawet :]. Dobrze ,że byłem w kpl stroju. ;}

Awatar użytkownika
beben1982
Quad:: LS 500cc
Imię: Kamil
Kontakt:

Post autor: beben1982 » pn 08 gru, 2014

Wszyscy się ostatnio wywracają. Ja też dwa razy glebe zaliczyłem raz w kumpla bażanta w d*** mu wjechałem i na bok poleciałem a drugi raz to w trakcie tego nieszczęśliwego wypadku na plery na asfalt poleciałem. Ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło.

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pn 08 gru, 2014

no z tymi plastikami tak jest ja wszoraj w nic nie przyładowałem a na tylnym plastiku w jednymi miejscu nadpękł na odcinku 4cm z nieznanej mi przyczyny dodam że nigdy też nie był klejony niska temperatura i wszystko sztywne i łamliwe . Przynajmniej quad ci po głowie nie przejechał jak moiemu ziomkowi wczoraj :P o te plastiki to na pw pisz
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
trauma

No to też nie ciekawie :s. Kur... Ja pierwszy snieg i od razu paciak. Jak już poczułem ,że straciłem kontrolę na Luckiem to wiedziałem ,że nie skończy się to dobrze :?

Awatar użytkownika
costigan
Quad:: Lucky Star sp300

Post autor: costigan » pn 08 gru, 2014

Ta się często zdarza że jak z poślizgu quad złapie przyczepne podłoże to lubi wywrócić kiedyś tak na asfalcie złapałem na zakręcie kamienie i żwir i jak już złapał asfalt to wylądował na kierownicy ja plastiki z przodu mam ucięte nadkola po tym jak został położony

Marcin ATV SWAP Garage

tak jest zawsze fajnie sie driftuje przy 30km/h później przy 60km/h a później przy 100km/h i jak juz nabierasz pewnosci to nagle przecholujesz i lipton;) ważne że sobie nic nie połamałes to jesteś wstanie zarobić na naprawę:D

Awatar użytkownika
beben1982
Quad:: LS 500cc
Imię: Kamil
Kontakt:

Post autor: beben1982 » pn 08 gru, 2014

Powiem ci Marcin że Marcin miał sporo szczęścia z tym upadkiem że nic mu się nie stało bo nie ciekawie to wyglądało i o tyle dobrze że on przeważnie w zbroi jeździ to go też uratowało.

Awatar użytkownika
trauma

No przy tak ostrym sprzecie to juz kompletny ubior jest niezbedny nawet przy przejazdzce w kolo komina. Ja ta glebe zaliczylem 200m od domu.

Marcin ATV SWAP Garage

beben1982 pisze:Powiem ci Marcin że Marcin miał sporo szczęścia z tym upadkiem że nic mu się nie stało bo nie ciekawie to wyglądało i o tyle dobrze że on przeważnie w zbroi jeździ to go też uratowało.
akurat zbroi nie miał :) tylko kurtkę zimową :D

dzisiaj przywieźli mi następnego quada z Koła jest czerwony plastiki połamane ale będzie ładny biały , z nerf barami itd..;)
Ostatnio zmieniony pn 08 gru, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”