SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
kiedyś możliwości się kończą ja juz chyba za nat to mam go zmodyfikowanego wygląd zewnątrzny zmieniony ,jednostka napędowa,oświetlenie ,hamulce ,zawieha dodatki typu dystanse handbary nerf bary i bumper,kierownica manetki, klamki wydech ło!!! sporo tego
zawieszenie cóż trochę musze przerobic to znaczy jeszcze obiżyc mocowanie górne tak by quada wywindowac w góre ze 4 cm bo troche za nisko siedzi a nie chce go skręcać zbyt sztywno bo zależy mi na komforcie ale i by prześwit był odpowiedni wydaję mi sie ale moze to subiektywne wrażenie że nieraz jak przestrzeliłem chope i pizgłem przodem w mulde to bardziej odczówałem to w nadgarstkach jakby troche lepiej przy takich extremalnych tąpnięciach ale muszę to doregulować odpowiednio narazie jestem w fazie testów;)
Renderuje mi sie filmik z dzisiejszego wypadu więc jeszcze przed północą wrzuce filmik jest tam mały crash kolegi na lt -Z
zawieszenie cóż trochę musze przerobic to znaczy jeszcze obiżyc mocowanie górne tak by quada wywindowac w góre ze 4 cm bo troche za nisko siedzi a nie chce go skręcać zbyt sztywno bo zależy mi na komforcie ale i by prześwit był odpowiedni wydaję mi sie ale moze to subiektywne wrażenie że nieraz jak przestrzeliłem chope i pizgłem przodem w mulde to bardziej odczówałem to w nadgarstkach jakby troche lepiej przy takich extremalnych tąpnięciach ale muszę to doregulować odpowiednio narazie jestem w fazie testów;)
Renderuje mi sie filmik z dzisiejszego wypadu więc jeszcze przed północą wrzuce filmik jest tam mały crash kolegi na lt -Z
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Spoko... ustawiaj... testuj... bo napewno troche roboty z tym bedzie zeby dojsc do efektu satysfakcjujacego... tak jak mowisz.. musi byc odpowiednia wysokosc bo inaczej jak dobije za mocno to bumperem zaorasz... a to by bylo niezbyt mile w skutkach...
Takze pracuj pracuj a efekty opisuj
Takze pracuj pracuj a efekty opisuj
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b_RpAnnZ1tw[/youtube]
- Tomek_LS500cb
Re: Odp: SWAP Lucky Star
No no kolega z ltz ladnie wyskoczyl z siodla [emoji57]
Z tego co widac do duzo bardziej miekki jest... tylko czy nie za miekki?? Bo w niektorych momentach taki troche efekt odbijanej pilki widac. Moze sie myle. Ale to juz tylko kwestia regulacji. Kiedys na grizzlaku jak po szutrach cisnolem i taka troche wieksza hopka byla... i jak wyladowalem po wyskoku.. to mnie odbilo jak pilke od ziemi... ledwo sie na niedzwiadku utrzymalem[emoji199] [emoji15] ... a przyczyna byla taka ze zawieha byla zbyt miekka...
Ale nic innego mi nie pozostaje jak pogratulawac lucyfera!!!! Ku..wa diabel wcielony!!!! Mi sie juz moj po nocach sni!!!
Z tego co widac do duzo bardziej miekki jest... tylko czy nie za miekki?? Bo w niektorych momentach taki troche efekt odbijanej pilki widac. Moze sie myle. Ale to juz tylko kwestia regulacji. Kiedys na grizzlaku jak po szutrach cisnolem i taka troche wieksza hopka byla... i jak wyladowalem po wyskoku.. to mnie odbilo jak pilke od ziemi... ledwo sie na niedzwiadku utrzymalem[emoji199] [emoji15] ... a przyczyna byla taka ze zawieha byla zbyt miekka...
Ale nic innego mi nie pozostaje jak pogratulawac lucyfera!!!! Ku..wa diabel wcielony!!!! Mi sie juz moj po nocach sni!!!
-
najlepsze jest to że mu ten quad po głowie przejechał aż ja stojąc z odległosci której go kręciłem słyszałem jak kask szczela dobrze ze mu quad karku nie skręcił
- Tomek_LS500cb
Uuu to nie zaciekawie!! Ale nic mu sie nie stalo??
-
wstał otrzepał sie i jeździliśmy dalej
Marcin. Cos kiedya wspominales ze masz dojscia do plastikow.. Niestety na bok dzisiaj wylozylem quada i mi poszedl lewy przedni kawalek ten co nad kolem jest. Obudowa licznika ibtyl troche ale to do pospawania raczej. Jakbym chcial na przod plastiki i obudowe licznika to ile za to? Mam film pozniej wrzuce :p
EDIT. Jak ktoś chce zobaczyć jak nie należy driftować przy 70km/h to tutaj film... W 9 minucie będzie gleba.
- Tomek_LS500cb
No pieknie koziolka wywinoles!!!!!!!
Masz szczescie ze sobie nic nie zrobiles... a plastiki jak zapalki przy takiej temp. A kiera cala??
Masz szczescie ze sobie nic nie zrobiles... a plastiki jak zapalki przy takiej temp. A kiera cala??