SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 07 gru, 2014

kiedyś możliwości się kończą ja juz chyba za nat to mam go zmodyfikowanego wygląd zewnątrzny zmieniony ,jednostka napędowa,oświetlenie ,hamulce ,zawieha dodatki typu dystanse handbary nerf bary i bumper,kierownica manetki, klamki wydech ło!!! sporo tego

zawieszenie cóż trochę musze przerobic to znaczy jeszcze obiżyc mocowanie górne tak by quada wywindowac w góre ze 4 cm bo troche za nisko siedzi a nie chce go skręcać zbyt sztywno bo zależy mi na komforcie ale i by prześwit był odpowiedni wydaję mi sie ale moze to subiektywne wrażenie że nieraz jak przestrzeliłem chope i pizgłem przodem w mulde to bardziej odczówałem to w nadgarstkach jakby troche lepiej przy takich extremalnych tąpnięciach ale muszę to doregulować odpowiednio narazie jestem w fazie testów;)

Renderuje mi sie filmik z dzisiejszego wypadu więc jeszcze przed północą wrzuce filmik jest tam mały crash kolegi na lt -Z ;)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » pn 08 gru, 2014

Spoko... ustawiaj... testuj... bo napewno troche roboty z tym bedzie zeby dojsc do efektu satysfakcjujacego... tak jak mowisz.. musi byc odpowiednia wysokosc bo inaczej jak dobije za mocno to bumperem zaorasz... a to by bylo niezbyt mile w skutkach...
Takze pracuj pracuj a efekty opisuj

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pn 08 gru, 2014

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

Re: Odp: SWAP Lucky Star

No no kolega z ltz ladnie wyskoczyl z siodla [emoji57]
Z tego co widac do duzo bardziej miekki jest... tylko czy nie za miekki?? Bo w niektorych momentach taki troche efekt odbijanej pilki widac. Moze sie myle. Ale to juz tylko kwestia regulacji. Kiedys na grizzlaku jak po szutrach cisnolem i taka troche wieksza hopka byla... i jak wyladowalem po wyskoku.. to mnie odbilo jak pilke od ziemi... ledwo sie na niedzwiadku utrzymalem[emoji199] [emoji15] ... a przyczyna byla taka ze zawieha byla zbyt miekka...
Ale nic innego mi nie pozostaje jak pogratulawac lucyfera!!!! Ku..wa diabel wcielony!!!! Mi sie juz moj po nocach sni!!!

Marcin ATV SWAP Garage

najlepsze jest to że mu ten quad po głowie przejechał aż ja stojąc z odległosci której go kręciłem słyszałem jak kask szczela ;) dobrze ze mu quad karku nie skręcił

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

Uuu to nie zaciekawie!! Ale nic mu sie nie stalo??

Marcin ATV SWAP Garage

wstał otrzepał sie i jeździliśmy dalej :D

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » pn 08 gru, 2014

Marcin. Cos kiedya wspominales ze masz dojscia do plastikow.. Niestety na bok dzisiaj wylozylem quada i mi poszedl lewy przedni kawalek ten co nad kolem jest. Obudowa licznika ibtyl troche ale to do pospawania raczej. Jakbym chcial na przod plastiki i obudowe licznika to ile za to? Mam film pozniej wrzuce :p

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » pn 08 gru, 2014

EDIT. Jak ktoś chce zobaczyć jak nie należy driftować przy 70km/h to tutaj film... W 9 minucie będzie gleba.

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

No pieknie koziolka wywinoles!!!!!!!
Masz szczescie ze sobie nic nie zrobiles... a plastiki jak zapalki przy takiej temp. A kiera cala??

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”