SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
Tomek podałeś troche zły przykład tego filmiku bo tak naprawde to nic tam nie widać tylko sidła jakies ani baku plastiki nie pozakładane cholera wie jak to wygląda skończone na tip top i nie widzę celu by dodawać takie filmiki bo nie ma efektu końcowego a większośc tych swapów pokazana jest nie ukończona więc nie rozumie sensu pokazywania tego każdy chce widzieć gotowy produkt na zicher Moje pytanie jest takie czy on ma taki sam wahacz tylny jak w wersjach nazwijmy to sportowych ?? i napęd na tylnia oś ?? jeśli ma to jest to do zrobienia:)
Ostatnio zmieniony pt 05 gru, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Wiem ze to zly przyklad... ale po tylnich plastikach widac ze to br... fakt nie wiadomo jak to wyszlo po skonczeniu... z tego co kojarze to wahacz jest taki sam... roznice sa w ustawieniach zawieszenia... rama z tego co pamietam wyglada blizniaczo jak w sportowych ls.... a nie wielkie sorry... on ma chyba z tylu niezalezne zawieszenie... moj blad!!
-
no własnie to wersja UD jest taka sama jak nasze na sztywnej ośce i identycznym wahaczu BR jest chyba na niezależnym zawieszeniu
Tak niezależne zawieszenie z tylu ale napęd chyba przekazywany przez łańcuch.
Ozo Drapers Squad
- Tomek_LS500cb
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Tak wyglada zawieha w br...
Bylo by troche dlubania z tym... patrzac po zdjeciach czesc plastikow przedniej czesci quada ... mianowicie te przy kolanach kierowcy... moglyby przeszkadzac przy nowym serduchu... co w zadnym badz razie nie stanowi o tym ze tego nie idzie zrobic.. pytanie jest tylko takie jak mowi Marcin... jaki to da efekt koncowy?? Jak to bedzie wygladac? I czy zawieszenie niezalezne bedzie dosc stabilne na taka moc??
Bylo by troche dlubania z tym... patrzac po zdjeciach czesc plastikow przedniej czesci quada ... mianowicie te przy kolanach kierowcy... moglyby przeszkadzac przy nowym serduchu... co w zadnym badz razie nie stanowi o tym ze tego nie idzie zrobic.. pytanie jest tylko takie jak mowi Marcin... jaki to da efekt koncowy?? Jak to bedzie wygladac? I czy zawieszenie niezalezne bedzie dosc stabilne na taka moc??
-
jedno jest pewne wszystkie albo prawie wszystkie przeprawówki by dymał na speed ciekawe jak tam u niego z masą i zrobić to by sie go zrobiło to tylko kwestia czasui finansow tylko czy takie cos ma sens zakrętów tym szybko nie pokonasz bo zaliczysz rolke wstecznego nie będzie a to quad z takim przeznaczeniem więc troche to bez sensu taki silnik to raczej z czymś bardziej sportowym gdzie wsteczny żadko sie przydaje
-
- Quad:: Ls 500cc
Marcin czy te amory co zamowiles będą pasować do lucka
- Tomek_LS500cb
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Jak sie popiesci to sie zmiesci... czarodziej z jasnej gory cos wyczaruje [emoji844] [emoji844]
Daj foty Marcin jak to zmontujesz[emoji41]
A jak z tylem??szukasz amora?czy narazie zostawiasz tak jak jest?
Daj foty Marcin jak to zmontujesz[emoji41]
A jak z tylem??szukasz amora?czy narazie zostawiasz tak jak jest?
-
popieściłem i zmieściłem
jak by ktoś chciał sie za to brać mam więcej fotek robionych w trakcie roboty
jak by ktoś chciał sie za to brać mam więcej fotek robionych w trakcie roboty
Ostatnio zmieniony sob 06 gru, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Quad:: Ls 500cc
Dzieki Żomuś