SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Uuuuuu!!!!!!
Panie!!!!! Sorrki ale bialy wymiata!!!! Jedyne czego mu brakuje to fele alu!!! Ale jest przekozak!!! Upewnilem sie ze moj bedzie bialy
Panie!!!!! Sorrki ale bialy wymiata!!!! Jedyne czego mu brakuje to fele alu!!! Ale jest przekozak!!! Upewnilem sie ze moj bedzie bialy
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
no niestety felgi miał stalowe to pomalowałem je na czarno na zdjęciach i filmie nie ma tego ale jeszcze ma ściemnione kierunki przednie i hand bary na rece jak w moim i czerwonym a najlepsze jest to że to quad ziomka i teraz będziemy razem latać na trzy takie sztuki więć fajnie będziemy razem wyglądać
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
No wyglada spoko :p ale jak dla mnie to zolty i czerwony jednak wymiataja :p Po tych fotach nysle ,ze malo kto bedzie sie decydowal na swapa bez nerfbarow :p
-
Mnie osobiscie sie biały podoba mega!!! Zaje ...ście kontrastują kolory biały i czarny mat więc te czarne fele fajnie wygladaja w żółtym i czerwonym są kierownice inne i wyższe no i polerowane alu felgi ale z czasem może jeszcze doinwestować maszynę
- Tomek_LS500cb
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Wrzuc jeszcze foto z tymi kierunkami i handbarami... szczerze mowiac to wszystkie wygladaja kozacko!!!! Az sie ciezko zdecydowac na kolor... ale ze wzgledow finansowych padnie chyba na bialo czarny[emoji16]
-
spoko to jak sie będe z nim widział bo juz go odebrał może następnym razem jak wyjedziemy pojeździć to sobie obczaisz na filmiku
- Tomek_LS500cb
Ok spoko... czekam na relacje z lucyferowej wyprawy
-
Tomek chciałes foto z hand barami i kierunkami ściemnionymi lusterka jeszcze doszły
No handbary dodaja agresora maszynie tez musze kupic :p a powiedz mi jeszcze jak to z tymi lusterkami. Gdzie je zamawiasz? I jak one sa montowane w kiere? I po ile taki zestawik
-
lusterka znajdziesz na allegro a montowane są jak kołek rozporowy wewnątrz rury kierownicy zawsze mozesz kupic power maddy jak u mnie razem z lusterkami ja teraz poluje na jakis fajny przedni bumper zrobię sobie prezent na gwiazdkę i 31 urodziny hehe
tu masz te lusterka
http://allegro.pl/lusterka-na-konce-kie ... 42472.html
tu masz te lusterka
http://allegro.pl/lusterka-na-konce-kie ... 42472.html
Ostatnio zmieniony ndz 30 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.