SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
tak to jest jeździć na terenowych oponach na mokrym asfalcie cieszył sie że fajnie można driftować i troche go poniosło z gazem lucyfer wysadził go z siodła a potem tylnym kołem udeżył w noge jak ten leżał i 6 miesięcy ma z głowy i chodzenie o kulach już mu poskrecali ale uważam że gdyby miał odpowiednie obuwie raczej by sie noga nie złamała zwłaszcza w tym miejscu
Ostatnio zmieniony sob 22 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
O fuck ! No jednak but to podstawa... Sam dzisiaj latalem bokiem po asfaltach i na jednym zakrecie tez mi bokiem postawilo lucka... Jednak nerfbary duzo daja...
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Przykro z powodu kolegi ale jak wspomniał Marcin - buty.
Panowie zobaczcie jakie kolega ma buty nie wspomnę już o spodniach ...
Niebawem święta, poproście mikołaja o wysokie crossowe buty, takie "użyteczne" spokojnie kupicie za 400-500 zł więc nie są to jakieś ogromne pieniądze.
Pozdrówcie kolegę, niech się regeneruje.
Panowie zobaczcie jakie kolega ma buty nie wspomnę już o spodniach ...
Niebawem święta, poproście mikołaja o wysokie crossowe buty, takie "użyteczne" spokojnie kupicie za 400-500 zł więc nie są to jakieś ogromne pieniądze.
Pozdrówcie kolegę, niech się regeneruje.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Bartas CBR
- Quad:: Bashan BS 200s
- Imię: Bartosz
witojcie Panowie,
jestem świeżak na tym forum, ale w skrócie.
Ogarnąłem temat SWAP'u LS i jednym słowem zaraziłem się tym i przy okazji szwagra też;)
Na chwilę obecną szukamy dwóch lucynek, żeby przeszczepić do nich silniki od cebuli, także Marcin, może jeszcze w tym roku masz dwóch chętnych do operacji z Kujawsko-Pomorskiego
Pozdrawiam
p.s. ...tak, to w awatarze to Bashan, i nawet był mój, możecie już się śmiać
jestem świeżak na tym forum, ale w skrócie.
Ogarnąłem temat SWAP'u LS i jednym słowem zaraziłem się tym i przy okazji szwagra też;)
Na chwilę obecną szukamy dwóch lucynek, żeby przeszczepić do nich silniki od cebuli, także Marcin, może jeszcze w tym roku masz dwóch chętnych do operacji z Kujawsko-Pomorskiego
Pozdrawiam
p.s. ...tak, to w awatarze to Bashan, i nawet był mój, możecie już się śmiać
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
chłopie z czego tu sie śmiać ja się zaraziłem KING WAY em 200cc kupionym za 1000 zł od kolegi wiadomo jak to ja odrazu go przemalowałem i odpicowałem ale od czegoś trzeba złapać bakcyla dobrze że zacząłeś od chinola przynajmniej za nie dużą kase sprawdziłeś czy ten sport jest dla ciebie czy nie większość z nas tak zaczynała
to mój pierwszy quad
to mój pierwszy quad
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Witam,ja właśnie wróciłem ze szpitala .Widze,że Marcin wrzucił fote z mojeg driftu .Dobrze ze ''tylko'' tak się skończyło. Jednak dobre buty to podstawa,nawet na krótkie wypady.Ja latałem 100 metrów od domu i co wyszło?Pół roku o kulach bo noga w dwóch miejscach skręcona śrubami.Najgosze,ze żona na to ''a nie mówiłam'' .Dlatego mój narowisty lucek idzie na sprzedarz czekam na propozycje
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Szybko się "sparzyłeś"
Wracaj do zdrowia kolego !
Wracaj do zdrowia kolego !
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
endrju69 czemu sprzedajesz lucka??
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Jak to czemu??..... sila wyzsza!!!.... zona!!!!
Nie ma sie co zrazac... tylko trzeba byc bardziej ostroznym... to juz nie 250-300cc .. tu juz moc jest konkretna..
A co do butow... to jak do tej pory latalem w wojskowych trepach ... tak teraz juz chyba w innych jak crossowych nie wsiade
Nie ma sie co zrazac... tylko trzeba byc bardziej ostroznym... to juz nie 250-300cc .. tu juz moc jest konkretna..
A co do butow... to jak do tej pory latalem w wojskowych trepach ... tak teraz juz chyba w innych jak crossowych nie wsiade
- Bartas CBR
- Quad:: Bashan BS 200s
- Imię: Bartosz
Bądź co bądź, niebyło go chociaż szkoda na pierwsze manewry, pierwsze skoki, pierwsze rolki itd. Teraz gdy złapaliśmy smaka na jazdę, to w bashanach zbrakło już mocy, stąd nasze spotkanie